שתף קטע נבחר
 
צילום: index open

ביס עסיסי וצמחוני: המבורגר פטריות

ביום העצמאות האחרון ראיתם איך כולם סביבכם זוללים המבורגר עשוי בשר בעוד אתם הסתפקתם בתוספות, בדיוק בשביל זה הכנו עבורכם - הצמחונים או אלו שמוותרים על בשר אחת לשבוע - המבורגר פטריות שמרגיש אותו הדבר, אם לא יותר טוב

 

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

(הפקה ובימוי: אלעד רובינשטיין)

 

המבורגר פטריות

מתכון של שף אלי פינסלר, "אגאדיר"

 

המרכיבים:

1/2 קילו פטריות פורטובלו, קצוצות 

כקילו פטריות שמפיניון, קצוצות

1/2 קילו בצל, קצוץ

1/2 קילו אבקת סויה

1/2 כוס שמן סויה

כפית פלפל שחור גרוס

2 כפיות מלח

 

אופן ההכנה:

  1. מאדים את הפטריות ומטגנים במשך כ-15 דקות. מניחים במסננת להגרת הנוזלים.
  2. מאדים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים לפטריות במסננת להגרת הנוזלים.
  3. בקערה מניחים את הפטריות והבצל ומערבבים עם אבקת הסויה. אפשר להוסיף מעט מים כדי שהתערובת תתגבש ותהפוך אחידה. מתבלים במלח ופלפל. מצננים למשך כשעה.
  4. יוצרים קציצות דחוסות ומטגנים במעט שמן זית מכל צד על אש בינונית, למשך כ-3-4 דקות.
  5. מגישים בלחמנייה עם עגבנייה, חסה ובצל בתוספת רטבים.

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
שף אלי פינסלר
צילום: חגי דקל
מומלצים