שתף קטע נבחר

כריך בשר עסיסי

לפעמים, כל מה שנחוץ הוא בשר טוב ועוד כמה תוספות בסיסיות כדי להשביע את הרעב וליהנות את החך

פרוסות הבשר החתוכות דק-דק מקנות לבשר קלילות מעודנת ומאפשרות ליצור כריכים מרהיבים, שנוח לאכול וקל להכין. את המלית אפשר לאלתר מכל מה שיש – אבל גם לחמנייה טריה וערימה של בשר יעשו את העבודה.


עורמים על החסה לסירוגין בשר, עגבנייה ובצל (צילום: ירון ברנר)

 

כריך בשר עסיסי

המרכיבים (לכריך אחד)

 

1 לחמנייה עגולה

1/2 חבילה (70 גרם, בערך) חזה בקר פרוס דק-דק של זוגלובק

2 כפות קטשופ

1 כפית חרדל גרגרים

1 כפית טפנאד (ממרח זיתים שחורים)

2 עלי חסה יפים

1 עגבנייה פרוסה לפרוסות

1 בצל סגול קטן, פרוס דק

 

אופן ההכנה

  1. חוצים את הלחמנייה ומורחים את שני צדיה בקטשופ, חרדל וטפנאד.
  2. מניחים עלה חסה על החלק התחתון ועורמים מעליו לסירוגין את הבשר, העגבנייה והבצל. מכסים בחלק השני.


זהו זה - מוכן, בתאבון (צילום: ירון ברנר)

 

טיפ

מומלץ לשמור בתא ההקפאה לחמניות עגולות איכותיות, שאותן אפשר להפשיר חצי דקה במיקרוגל ולשלוח לחימום קצר בתנור חם. התוצאה לעתים טובה יותר מלחמניה טריה!

 

כריך בשר עסיסי
צילום: ירון ברנר
קטשופ וטפנאד זיתים
צילום: ירון ברנר
צילום: ירון ברנר
מומלצים