שתף קטע נבחר

ערים במלון בגלל נחירות מהחדר השכן? יש פתרון

בשישה מלונות של רשת קראון פלאזה בבריטניה יצרו אזורים שקטים שבהם לא מתאכסנים נוחרי-לילה. בנוסף, יותקנו עזרים לספיגת רעש בחדרים המותרים לנחירות. תישנו על זה

ייתכן כי אורחים באחת מרשתות המלונות הבינלאומיות יוכלו לישון טוב יותר לאחר שיכירו את סיורי "בקרת הנחירות" והחדרים "סופגי הנחירות" במספר מלונות בעולם.

 

>> הכל אני יכול: אטרקציות, טיולים ובילויים בחופש הגדול

 

ברשת קראון פלאזה בוחנים את חדרי "קליטת הנחירות" בעשרה בתי מלון באירופה ובמזרח התיכון. בשישה ממלונות הרשת בבריטניה כבר יישמו החודש את "סיורי הנחירות" במטרה להיאבק במנמנמים הקולניים, לרווחת שכניהם הסובלים מכך.

 

"מפקחי הנחירות" מסיירים במסדרונות של אזורים שיועדו להיות שקטים במלונות קראון פלזה בערים לונדון, לידס ומנצ'סטר. תפקידם - להאזין לקולות המפריעים ולדפוק על דלתות האורחים שנוחרים בקול רם מדי.

 

"יש לנו אזורים שקטים בשתי קומות במלון. כפקחית נחירות, אני עורכת את הסיורים לבדיקת ההפרעות הקוליות ושמה לב במיוחד לחדרים שבאזור השקט", סיפרה לורה סימפסון, פקחית נחירות ב"קראון פלאזה" בעיר לידס בצפון אנגליה. "אורחים יכולים לבקש לשהות בחדרי האזור השקט שלנו, במיוחד אם הם אנשים שמתעוררים בקלות".

 

הנוחרים יועברו לחדרים אחרים

אז איך תתנהל ההפרדה בפועל? על פי התוכנית, ל"עבריינים הסדרתיים" יוצעו חדרים אלטרנטיביים במיקום מרוחק מאותו אזור שקט ביום שלאחר מכן. "אם אורחים ממשיכים לעשות רעש נאמר להם כי האזור השקט הוא לא המתחם המתאים עבורם, ויהיה עדיף עבורם לעבור לאחד מהחדרים הרגילים שלנו", סיפרה סימפסון.

 

החדרים החסינים לנחירות מהווים מהלך נוסף הנבחן על ידי קבוצת המלונות, שבבעלות רשת אינטרקונטיננטל. אורחים ב"חדרי ספיגת הנחירות" יכולים לצפות ל"צעקה האחרונה" בתחום טכנולוגית פיקוח הנחירות, במטרה לצמצם את הרעש החוזר ונשנה. אוטמי קול על הקירות ובראשי המיטות, כריות נגד נחירות ומכשירים אקטיביים לביטול הרעש הם חלק מהחידושים בתחום.

 

"כולנו עברנו את זה – המצב בו אנחנו שוכבים ערים בשלוש בבוקר עם הכרית מעל הראש כדי להימנע מרעש הנחירות של השותף שלנו", אמר טום רווטרי, דובר קראון פלאזה. "אין דבר גרוע יותר מלהיות ערים כל הלילה ולכן עיצבנו את החדר לקליטת הנחירות כדי לתת לאורחים שלנו שנת לילה מעולה".

 

נחירות נגרמות ממחסום חלקי של דרכי הנשימה העליונות, והתופעה נפוצה בקרב 4 אנשים מתוך 10 בבריטניה, על פי האגודה הבריטית לשינה ונחירות.

 

הפריעו לכם לישון במלון? ספרו לנו בטוקבקים.

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
נוחר? קבל חדר מתאים
צילום: jupiter
מומלצים