שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות

    איטליה פינת יפו: חיים כהן חוזר למטבח

    אחרי כמעט עשור, חיים כהן משיק השבוע מסעדה חדשה וחוזר לבשל לקהל הרחב אוכל בסגנון ים תיכוני עם טוויסט איטלקי. החדשות הטובות, לידיעתן של המעריצות (מלבד זה שהאוכל כיפי וטעים אש): הסועדים יושבים סביבו במסעדה בזמן שהוא מבשל

    10 שנים אחרי סגירתה של "קרן", חיים כהן חוזר לבשל עבור סועדים במטבח. מסעדתו החדשה, "יפו תל אביב", נפתחת השבוע במתחם המגדלים החדש ביגאל אלון.

     

    עוד בערוץ האוכל:

    נביאה בעירה: עופרה גנור משיקה את "יונה"

    רעבים במשרד? רעיונות ללאנץ' זריז בין נורות הפלורוסנט

    ולשף גלעד פלד נמאס מסצנת המסעדות הישראלית

     

     

    בתפריט: אוכל ים תיכוני כמנת טלאים עם צלעות וקבב על סלט חצילים חם לצד מנות איטלקיות כרביולי סרטנים ברוטב בויאבז, מולים, חסילונים וסרטן כחול. המחירים, אגב, מפתיעים לטובה ומחירים נעים בסביבות ה-40 לראשונות וה-80 לעיקריות. "זו מסעדה קלילה, פחות מגונדרת מ'קרן', שהייתה יוקרתית. אם בא לך כוס יין ופסטה, אתה בא ואוכל על הבר", אומר כהן.

     

    כהן יימצא במסעדה ויבשל באי שסביבו בנוי הבר. "המסעדה היא גחמה. אני לא צריך את זה בגילי. אבל פתחתי אותי בשל האהבה שלי לבישול. לא תהיה טחינה, לא יהיה חומוס ולא תהיה שמנת חמוצה. אחד הדברים שמפריעים לי, שיש כעת בכל מקום", הוא אומר ומרגיע ש-"חציל יהיה בכל מקום. זו תעודת הזהות שלי".

     

    גרמו לנו לעלפון. הצלעות במנת הטלאים של "יפו תל אביב" (צילום: חגי דקל) (צילום: חגי דקל)
    גרמו לנו לעלפון. הצלעות במנת הטלאים של "יפו תל אביב"(צילום: חגי דקל)

     


     

     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    בין מנות מהמטבח של אמא לפירות ים ומעריצות שרופות. חיים כהן ב-"יפו תל אביב"
    צילום: חגי דקל
    מומלצים