שתף קטע נבחר
מנות לפי מתמודדים

ירוק עולה: קציצות תרד וגבינה בולגרית מעודנת

קציצות ירק חגיגיות לשבועות, שמקבלות טוויסט בזכות גבינה בולגרית מלוחה ומעודנת. תענוג לעיניים ולחך

טיפ: כדאי לקצוץ את התרד מספר שעות לפני הכנת המתכון ולהניח במסננת (לשם הוצאת נוזלים מהתרד). בנוסף,

להוסיף לתערובת מעט גרידת לימון לפני הטיגון.

 

המרכיבים:

500 גרם עלי תרד טריים, שטופים,מיובשים וקצוצים גס.

250 גרם גבינה בולגרית מעודנת 5% של משק צוריאל , מפוררת בידיים

1 כף קמח

3 ביצים

1/4 – 1/2 כוס פירורי לחם

מלח

פלפל שחור גרוס

קורט קינמון

קורט פלפל אנגלי גרוס

שמן קנולה לטיגון

 

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)

 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים היטב את כל החומרים בקערה, עד קבלת תערובת אחידה.
  2. מחממים שמן במחבת, יוצרים קציצות מהתערובת ומטגנים עד הזהבה משני הצדדים . מגישים חם/קר.


פורסם לראשונה 13/05/2012 18:44

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: ירון ברנר
הבולגרית עושה את כל ההבדל. קציצות תרד
צילום: ירון ברנר
מומלצים