שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות

    בהמלצת הדוקטור: שקשוקה עם נקניקיות מרגז

    בינו גבסו, הדוקטור הבלתי מעורער למדעי השקשוקה, הגיע לשוק והכין שם את מנת הדגל שלו - שקשוקה עם נקניקיות וגם הרבה חריף. בשתי מילים - לגזור ולשמור

    שקשוקה עם נקניקיות מרגז

    מתכון של השף בינו גבסו (ד"ר שקשוקה)

     

     

    המרכיבים:

    6-8 ביצים

    300 גרם נקניקיות מרגז

    1/2 כוס שמן קנולה

    1 ראש שום (קלוף וחצוי)

    1 ק"ג עגבניות (גדולות ובשלות)

    2 פלפל ירוק חריף קצוץ

    2 כפית מלח

    1 כף פפריקה חריפה

    2 כפית פפריקה מתוקה

    1 כיכר לחם טרי

     

    השקשוקה של הדוקטור (צילום: לאה גולדה הולטרמן) (צילום: לאה גולדה הולטרמן)
    השקשוקה של הדוקטור(צילום: לאה גולדה הולטרמן)

     

    אופן ההכנה:

    1. מחממים שמן במחבת גדולה ושטוחה ומוסיפים שום ,פלפל חריף ונקניקיות. מטגנים מעט ומוסיפים עגבניות ותבלינים. מבשלים 10-15 דקות.
    2. מוסיפים ביצים ומבשלים 5 דקות נוספות , מערבבים את החלבון מבלי לשבור את החלמון.
    3. מגישים חם בליווי לחם.

     

     

     

    לפנייה לכתב/ת
     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    צילום: לאה גולדה הולטרמן
    שקשוקה של הדוקטור
    צילום: לאה גולדה הולטרמן
    מומלצים