שתף קטע נבחר
 

בהמלצת הדוקטור: שקשוקה עם נקניקיות מרגז

בינו גבסו, הדוקטור הבלתי מעורער למדעי השקשוקה, הגיע לשוק והכין שם את מנת הדגל שלו - שקשוקה עם נקניקיות וגם הרבה חריף. בשתי מילים - לגזור ולשמור

שקשוקה עם נקניקיות מרגז

מתכון של השף בינו גבסו (ד"ר שקשוקה)

 

שקשוקה עם מרגז

שקשוקה עם מרגז

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

המרכיבים:

6-8 ביצים

300 גרם נקניקיות מרגז

1/2 כוס שמן קנולה

1 ראש שום (קלוף וחצוי)

1 ק"ג עגבניות (גדולות ובשלות)

2 פלפל ירוק חריף קצוץ

2 כפית מלח

1 כף פפריקה חריפה

2 כפית פפריקה מתוקה

1 כיכר לחם טרי

 

השקשוקה של הדוקטור (צילום: לאה גולדה הולטרמן) (צילום: לאה גולדה הולטרמן)
השקשוקה של הדוקטור(צילום: לאה גולדה הולטרמן)

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים שמן במחבת גדולה ושטוחה ומוסיפים שום ,פלפל חריף ונקניקיות. מטגנים מעט ומוסיפים עגבניות ותבלינים. מבשלים 10-15 דקות.
  2. מוסיפים ביצים ומבשלים 5 דקות נוספות , מערבבים את החלבון מבלי לשבור את החלמון.
  3. מגישים חם בליווי לחם.

 

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: לאה גולדה הולטרמן
שקשוקה של הדוקטור
צילום: לאה גולדה הולטרמן
מומלצים