בהמלצת הדוקטור: שקשוקה עם נקניקיות מרגז
בינו גבסו, הדוקטור הבלתי מעורער למדעי השקשוקה, הגיע לשוק והכין שם את מנת הדגל שלו - שקשוקה עם נקניקיות וגם הרבה חריף. בשתי מילים - לגזור ולשמור
שקשוקה עם נקניקיות מרגז
מתכון של השף בינו גבסו (ד"ר שקשוקה)
שקשוקה עם מרגז
המרכיבים:
6-8 ביצים
300 גרם נקניקיות מרגז
1/2 כוס שמן קנולה
1 ראש שום (קלוף וחצוי)
1 ק"ג עגבניות (גדולות ובשלות)
2 פלפל ירוק חריף קצוץ
2 כפית מלח
1 כף פפריקה חריפה
2 כפית פפריקה מתוקה
1 כיכר לחם טרי
אופן ההכנה:
- מחממים שמן במחבת גדולה ושטוחה ומוסיפים שום ,פלפל חריף ונקניקיות. מטגנים מעט ומוסיפים עגבניות ותבלינים. מבשלים 10-15 דקות.
- מוסיפים ביצים ומבשלים 5 דקות נוספות , מערבבים את החלבון מבלי לשבור את החלמון.
- מגישים חם בליווי לחם.
שקשוקה של הדוקטור
צילום: לאה גולדה הולטרמן
מומלצים