שתף קטע נבחר

עשיר בטעמים: מקרוני עגבניות ושלוש גבינות

מקרוני מתבשל במים - את זה כולם יודעים, אבל כדי לתת לו את הטעם העשיר של הרוטב, שאול בן אדרת מצרף אותו למחבת, מוסיף גבינות ומכין מנה מלאה בטעמים

 

 

מקרוני עגבניות ושלוש גבינות

המרכיבים (ל-4 מנות):

1 חבילת פסטה מקרוני עבה יבשה

3 כפות שמן זית

4 כפות רסק עגבניות

4 כפות קטשופ

1 כף סילאן

מלח ופלפל

 

לגבינות:

50 גרם מוצרלה

50 גרם גבינה צהובה

50 גרם צפתית

 

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את המקרוני על פי הוראות יצרן, שוטפים במים קרים ומניחים בצד.
  2. מבשלים במחבת את רסק העגבניות, הקטשופ, הסילאן, השמן זית וחצי כוס מים, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים במשך 10 דקות עד לקבלת רוטב סמיך.
  3. מוסיפים את המקרוני למחבת הרוטב ומבשלים יחד כדקה.
  4. מפזרים מעל את הגבינות, מבשלים כדקה נוספת ומגישים.

 


 


פורסם לראשונה 22/01/2014 11:46

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים