שתף קטע נבחר

לאכול גורמה באמצע השמיים

נוסעי הטיסה ללונדון מתבקשים להדק חגורות ו... לפתוח את הפה. אתם עומדים ליהנות מאוכל גורמה, גם בגובה של עשרות אלפי רגל

אוכל מטוסים מסתכם לרוב בחביתה קרה או במקרה הטוב בעוף ואורז שאין לדעת מתי הם בושלו. המאסטר שף הבריטי, מארק טזיולי הגיע לארץ כדי להראות שאפשר לאכול גורמה גם בגובה של עשרות אלפי רגל באוויר. בין אם זה סלט פריקה וקישואים או קינוח סברינה מתקתק, החיך שלכם הולך להרוויח.

 

 

אז נכון, חוש הטעם שלנו עובד אחרת שם למעלה באוויר, אבל השף הראשי של חברת בריטיש איירווייס מסביר איך אפשר לנצח גם את זה. לקראת עונת הקיץ הקרובה חברת התעופה הבריטית הגדילה את היצע המושבים בכ-50 אחוזים לעומת הקיץ הקודם. לכן גם היה חשוב לה לדבר אל הנוסע הישראלי - הטס במחלקת העסקים - דרך הפה והבטן.

סלט פריקה וקישואים גבוה באוויר ()
סלט פריקה וקישואים גבוה באוויר
 

טזיולי שאחראי על אספקת יותר מ-30 מיליון ארוחות לנוסעי חברת התעופה בכל העולם מדי שנה, מסביר איך נראים מאחורי הקלעים של מטבחים שמכינים אוכל טיסות ובעיקר איך מייצרים תפריט שידבר לקהל הישראלי.

 

"גיבוש התפריט של הקו מישראל היה חוויה של ממש עבורנו, הודות למגוון הרחב של חומרי גלם באיכות גבוהה. גילינו שיש כאן שילוב מרתק של מטבח מערבי גלובלי ומטבח ים-תיכוני מקומי, ועל העיקרון הזה ביססנו את התפריט של קו ת"א-לונדון", מספר טזיולי.


פורסם לראשונה 11/05/2015 09:12

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
המאסטר שף של חברת התעופה הבריטית, מארק טזיולי
הקינוח בטיסה? סברינה מתוקה
מומלצים