שתף קטע נבחר

עם קופידון בין הסירים

סהר ורונית הכירו ב"רפאל", ברשת "BBB" הכירו לא פחות מ-20 זוגות, ולסמדר ודובי שהכירו ב"סוהו" כבר יש שלושה ילדים: לכבוד הולנטיין יצאנו לבדוק באילו מסעדות קופידון החמוד עובד שעות נוספות

קופידון, שיחקת אותה! (צילום: shutterstock ) (צילום: shutterstock )
קופידון, שיחקת אותה!(צילום: shutterstock )

סהר מלכה (26) היה סו שף במסעדת "רפאל", כשרונית טרונוב (24) הייתה אחראית משמרת. בתחילת הדרך הוא היה טבח והיא הייתה מלצרית, אבל כאשר השניים קודמו - הוא לתפקיד סו שף והיא לתפקיד אחראית משמרת - האינטראקציה ביניהם גדלה במהלך העבודה, והודות לחפיפה בין שני התפקידים - הם התקרבו.

סהר ורונית, הכירו במסעדת "רפאל". החתונה בקיץ הקרוב ( ) ( )
סהר ורונית, הכירו במסעדת "רפאל". החתונה בקיץ הקרוב

חצי שנה הצליחו לשמור בסוד את היחסים ולהסתיר מהעמיתים לעבודה (וגם מהשף רפי כהן) את הזוגיות שלהם. לאחר שעות העבודה הקפידו על ניתוק ממה שקורה במסעדה במהלך הסרביסים העמוסים, שבמהלכם נדרש משניהם מאמץ רב בשביל לעמוד בסטנדרטים של המסעדה. גם אחרי שעזבו שניהם את העבודה במסעדה (קודם סהר ואחר כך רונית), הם עדיין נשארו זוג. אנחנו עוד נחזור אליהם.

 

וכן, העבודה במטבח שוחקת, מלצרות נחשבת למשרת סטודנטים מתישה, וניהול מסעדה הוא עסק לא קל בכלל. למרות כל זה, סביבת העבודה שנוצרת במסעדות מייצרת כמות לא מבוטלת של זוגות שמוצאים את עצמם, בסופו של דבר, בסיטואציה של סהר ורונית - זוג במקום העבודה. והם לא היחידים.

 

רשת BBB, למשל, ידועה בתור מועדון היכרויות מוצלח במיוחד, שמשחרר אל העולם אינספור זוגות מאושרים. מאז שהרשת נפתחה הכירו בה לא פחות מ-20 זוגות. אחד מהם הם איתי שלו (30) ודניאלה לוין (26), שהכירו לפני 6 שנים כאשר איתי שימש כמנהל משמרת בסניף פתח תקווה. 

דניאלה ואיתי, הכירו ברשת BBB (צילום: יח"צ) (צילום: יח
דניאלה ואיתי, הכירו ברשת BBB(צילום: יח"צ)
 
במשך שנתיים עבדו השניים יחד מבלי לעורר עניין אחד בשני, כשלשניהם בני זוג אחרים. יום אחד, כששניהם פרודים, נוצר ביניהם קשר שהצליח לייצר זוגיות בת 4 שנים, במהלכה איתי התמנה למנהל הסניף ודניאלה סיימה בהצטיינות לימודי עיצוב פנים. בעוד כ-5 חודשים השניים עומדים להינשא, ואחריהם יעשו בדיוק את אותו הדבר 3 זוגות נוספים שנוצרו באותו הסניף של הרשת. קופידון, עבודה טובה!

 

גם מסעדת "סוהו", שנחשבת למוסד הקולינארי של ראשון לציון, היא מפעל היכרויות לא קטן: מאז שנפתחה נוצרו בקרב עובדי המסעדה עשרות זוגות שהתחתנו והקימו משפחה. נדב (31) היה טבח ונטלי (28) אחראית משמרת במחלקת המשלוחים. לאחר מספר שבועות, שבמהלכם נטלי התנדבה לרוץ למטבח בכל הזדמנות, ונדב הופיע במחלקת המשלוחים גם כשלא היה בכך צורך ממשי, השניים הפכו לזוג.

נדב ונטלי, הכירו במסעדת "סוהו" (צילום: יח"צ) (צילום: יח
נדב ונטלי, הכירו במסעדת "סוהו"(צילום: יח"צ)

לפני כשנתיים הם התחתנו, ולפני מספר חודשים נולד בנם הבכור. גם שירי (27) ואיציק (34) הכירו כשעבדו ב"סוהו" - היא הייתה מארחת והוא מנהל בר. אחרי שחיזר אחריה נואשות, והמתין לה עד שתחזור מהטיול הגדול, היא החליטה לתת לו צ׳אנס וכעבור 3 שנים של זוגיות פורחת, השניים התחתנו ביוני 2015.

 

רומנטיקה שנוצרת בין הסירים והצלחות מוצאת את דרכה גם לליבם של בעלי המסעדות. קחו למשל את הסיפור של דובי (41) וסמדר (41) - הוא לקוח קבוע ב"סוהו" והיא אחת משלושת השותפים בה. דרכם של השניים נפגשו כאשר סמדר החליטה לצ׳פר את הארוחה של דובי, וזה בתורו לא נשאר חייב ופנה אליה על מנת להודות. חצי שנה מאוחר יותר הם התחתנו וכיום הם מגדלים 3 בנות מהממות.

סמדר, דובי והבנות. הכירו במסעדת "סוהו" (צילום: יח"צ)
סמדר, דובי והבנות. הכירו במסעדת "סוהו"(צילום: יח"צ)
 

סיפור אהבה נוסף התרחש בין חביב משה (32) שכיום הוא אחד משלושת השפים והבעלים של מסעדת "מריפוסה" בקיסריה לבין אישתו לירון (33). הדבר קרה כאשר עבדו במסעדת "מסה", בה חביב שימש כסגנו של השף אביב משה, ולירון הייתה מלצרית.

 

כיצד זה בכלל אפשרי, בוודאי ישאלו אלה שמכירים את האינטראקציה הטעונה שיכולה להיווצר בין אלה שמכינים את האוכל לבין אלה המגישים אותו, אבל לחביב יש תשובה: ״היא הייתה מלצרית על״, הוא מסביר. השניים נשואים כבר קרוב ל-6 שנים ומגדלים 2 ילדים. האגדה מספרת שהם לא הזוג היחידי שנולד בין כתלי "מסה", ושיש עוד כמה עשרות של זוגות שהכירו במסעדה.

 

שרוליק (36) וזהבית (33) פינטו הכירו ב-2010 כאשר שרוליק שימש כמנהל סניף הרצליה של רשת "אגאדיר", וזהבית התבקשה לספק לרשת ייעוץ ארגוני במסגרת הלימודים לתואר שני.

 (צילום: יח"צ)
(צילום: יח"צ)

כשפגישת העבודה הסתיימה, והיא עזבה, הוא פנה לחברו לעבודה ואמר לו ״הרגע הכרתי את אשתי״. חצי שנה לאחר מכן הם נפגשו שוב בסניף אחר של הרשת, יצאו לדייט, ומשם הכל היסטוריה: חודשיים לאחר מכן הם עברו לגור יחד, ושנה מאוחר יותר התחתנו. כיום השניים מגדלים 2 ילדים. שרוליק, אגב, עדיין עובד ברשת בתור מנהל רשתי.

 

גם קבוצת "אדום" הירושלמית, שאחראית בין היתר על מסעדת "אדום" בתחנה הישנה, ידועה בתור מוסד שנוצרים בו סיפורי אהבה. דקלה (36) ויוסי (39) ברוך הכירו כאשר יוסי שימש כמנהל המסעדה, ומתוקף תפקידו קיבל את דקלה לעבודה בתור מארחת. היום השניים חוגגים 6 שנות נישואים ומגדלים 2 ילדים. לדברי דקלה, "אדום" היא בית, ולא סתם כל כך הרבה זוגות הכירו במסעדה הזו, התאהבו והתחתנו: "יש במסעדה הזו אווירה של משפחה שמעודדת חברות קרובה בין העובדים", היא מסבירה.

 

שיאנים נוספים שמשחררים אל העולם עשרות זוגות הן המסעדות של קבוצת r2m שבבעלות רותי ומתי ברודו, שיש האומרים כי מקומם בגן עדן מובטח כבר מזמן, מכיוון שהשניים הולידו מסעדות אהובות, שבין היתר שגם משמשות כמקום בו נולדות משפחות. כך גם מסעדת "דיקסי" הוותיקה של השף חיים כהן, שפועלת כבר למעלה מ-20 שנה, ובין עובדיה נרקמות מערכות יחסים רומנטיות סוערות.

איך אפשר שלא להתאהב? מסעדת "בראסרי" מקבוצת r2m (צילום: עמית מגל) (צילום: עמית מגל)
איך אפשר שלא להתאהב? מסעדת "בראסרי" מקבוצת r2m(צילום: עמית מגל)

ולסיום - מה עם סהר ורונית? אז אחרי שעזבו את המסעדה ועברו לדרום, רונית נרשמה ללימודי סיעוד וסהר הצטרף לקבוצת יזמים צעירים שפתחו את "מנדלה בר" בצומת גיבים, על מנת לבנות למקום החדש תפריט שף. בשעות הפנויות סהר משמש כשף באירועים פרטיים, והנה מגיע הפאנץ׳ ליין - רונית, שעובדת יחד איתו ב"מנדלה בר" (בתור אחראית משמרת, אלא מה), משמשת בתור אסיסטנטית באירועים הפרטיים שהוא מוזמן אליהם, והיא אחראית על כל מה שהוא מעבר להכנת האוכל. פעם ביחד - תמיד ביחד. השניים עומדים להתחתן במאי הקרוב. אנחנו מוסרים מברוק.

 (צילום: shutterstock) (צילום: shutterstock)
(צילום: shutterstock)
 

 

אז כפי שניתן להסיק גם משמרות ארוכות ואינטנסיביות לא עוצרות את קופידון, והוא יורה חיצים לכל עבר. ורק שתדעו, שגם מעבודה זמנית בתור מלצר או מארחת, אפשר לצאת עם ניצחון אישי קטן בצורת זוגיות מלבבת. לב לב לב. 

 

 

 

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: Shutterstock
זוגות שהכירו במסעדות
צילום: Shutterstock
מומלצים