שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    מתוקים על הגריל: קינוחים שאפשר להכין על המנגל
    שיפודי אננס, סנדוויצ'ים מביסקוויטים ומרשמלו וגם כנאפה ב-5 דקות עבודה: רגע לפני יום העצמאות קבלו 3 מתכונים לקינוחים קלים להכנה שאפשר להכין על המנגל

    צילום: חגי דקל

    צילום: חגי דקל

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

    כנאפה ב-5 דקות

    המצרכים:

    150 גר' אטריות קדאיף

    20 גר' חמאה רכה

    40 גר' אבקת סוכר

    50-60 גר' גבינת ג'יבנה

    לסירופ -

    30 גר' סוכר

    30 מ"ל מים

     (  ) (  )

    אופן ההכנה:

    1. שמים בסיר קטן מים וסוכר, ומניחים על גריל עם להבה בינונית עד לרתיחה.
    2. מערבבים בקערה את אטריות הקדאיף יחד עם החמאה ואבקת הסוכר.
    3. משטחים מחצית מכמות הקדאיף על תבנית מתכת שטוחה בקוטר 12, ומהדקים.
    4. מפוררים מעל את גבינת הג'יבנה, ומעליה מהדקים עוד שכבה של אטריות הקדאיף. מכניסים לאבן האפייה בגריל ל-2 דקות, ומסובבים.
    5. מחכים כ-2 דקות נוספות, ומוציאים כשמזהיב לחלוטין.
    6. שופכים מעל את הסירופ הרותח, ומגישים חם.

     

    שיפודי אננס עסיסיים

    המצרכים:

    1 אננס גדול

    60 גר' חמאה

    30 מ"ל מיץ תפוזים

    30 גר' סוכר לבן

     (  ) (  )

    אופן ההכנה:

    1. שמים בכלי מתכת שטוח חמאה, סוכר ומיץ תפוזים ומניחים מעל הגריל להמסה ורתיחה קלה.
    2. מקלפים את האננס, וחותכים לקוביות של בגודל של כ-1/2 2 ס"מ. משפדים על שיפודי עץ רטובים (כדי שלא ישרפו מאש הגריל), ומורחים עליהם מתערובת מיץ התפוזים.
    3. מניחים את השיפודים על גריל נקי עם אש בינונית, והופכים כעבור דקות ספורות. כשהשיפוד זהוב וחרוך מכל צדיו, מעבירים לצלחת הגשה.

     

     

    סמורס של פיקניק

    המצרכים:

    1 חבילת בסקוויטים

    ממרח שוקולד

    ממרח מרשמלו

    2 בננות

     

    אופן ההכנה:

    1. פורסים בננות לפרוסות בעובי 2 מ"מ. מורחים מחצית מהבסקוויטים בממרח שוקולד, ואת המחצית השנייה בממרח מרשמלו.
    2. שמים בננות על אחד החלקים וסוגרים בשני - כך שיצא "סנדוויץ'" של שוקולד, בננה ומרשמלו.
    3. גוזרים ריבועי רדיד אלומיניום, ועוטפים איתם את הסנדוויצ'ים הקטנטנים באופן חופשי.
    4. מניחים בתוך אבן הגריל או על הרשת החשופה לכ-5 דקות.
    5. פותחים את רדיד האלומיניום בזהירות, ואוכלים כשחם. זהירות - זה מלכלך!

     

    המתכונים באדיבות מנגל של חברת "קולמן"

     

    לפנייה לכתב/ת
     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים