צילום: Shutterstock

"מזון לא טוב יהרוג אותך, אבל לאט"

למה הפירות והירקות כל כך יקרים. מי קבע שטוב לאכול שלושה מוצרי חלב ביום. מדוע בבתי הספר ובצבא מחלקים לחם מקמח לבן. וכמה ופלים שפג תוקפם אוכלים העגלים לפני שהם נוחתים על המנגל. ''הפוליטיקה של האוכל'' רוצה שנחשוב פעמיים על כל מה שנכנס לנו לפה ומראה איך משרדי הממשלה ותאגידים דופקים את העניים דרך הצלחת. אבל גם זה לא יפריע ליוצרים, זאביק גורודצקי והלית לוי, להמשיך לעבוד על תוכניות גרגרניות כמו ''גידי ואהרוני'' ו''משחקי השף''


premuim_image

כתבה זו זמינה רק למנויי +ynet - שנהנים מגישה מלאה לפרשנויות, לראיונות בלעדיים, לכתבות ולטורים של מיטב כותבי ynet ו"ידיעות אחרונות"

כבר יש לכם מינוי? התחברו

הצטרפו עכשיו - החודש הראשון עלינו
רוצים לראות מה יש לנו להציע?