צילום: Shutterstock

מה עדיף, טריאקי או צ'ימיצ'ורי? בדקנו

אנחנו שופכים אותם על האוכל או מוסיפים תוך כדי בישול, אבל האם אנחנו באמת יודעים מה יש בתוכם ובמה מומלץ להשתמש? סקרנו כמה מהרטבים הפופולריים במטבח, מסויה וצ'ילי ועד הולנדז, וביקשנו גם סיוע מדיאטנית ומשף. המדריך המלא לרטבים


premuim_image

עושים מינוי +ynet ונהנים מכל העולמות

premuim_image ניתן לבטל בקלות בכל עת
premuim_image גישה בלתי מוגבלת לכל כתבות +ynet
premuim_image עד 3 חיבורים פעילים בו זמנית


!חודש ראשון חינם