צילום: shutterstock

גל שני של בישולים: טיפים לשדרוג האוכל הביתי

להשתמש בציר עוף מהמקפיא, לכבוש את הירקות שלנו ולגלות מחדש את השעועית - השפית האמריקנית המצליחה סמין נוסראת מסבירה בפודקאסט שלה איך להכין אוכל ביתי פשוט ולא כבד בימים שבהם אנחנו שוב מבלים יותר ויותר בבית. אספנו כמה טיפים


premuim_image

כתבה זו זמינה רק למנויי ynet+ שנהנים מגישה מלאה לפרשנויות, לראיונות בלעדיים, לכתבות ולטורים של מיטב כותבי ynet ו"ידיעות אחרונות"

כבר יש לכם מינוי? התחברו

הצטרפו עכשיו - החודש הראשון עלינו
רוצים לראות מה יש לנו להציע?