המעריצים ברחבי העולם מתכנסים כל שנה לצפיות משותפות ופסטיבלים מאולתרים ברוח הסרט "ביג לבובסקי", הקומדיה של האחים כהן מ-1998 שהפכה לסרט קאלט עם שפע אוהדים ותיקים ואדוקים.
עוד על "ביג לבובסקי" והאחים כהן:
בימים אלה קהל המעריצים חוגג את הוצאתה לאור של מהדורת ה-Blu Ray החדשה של הסרט, שתעשיר את חווית הצפייה שלהם, ולפנות בוקר, שעון ישראל, הצטרפו לחגיגות גם כוכבי הסרט באירוע מיוחד לרגל ההשקה.
ג'ף ברידג'ס, ג'ון גודמן, ג'וליאן מור, סטיב בושמי וג'ון טורטורו צעדו שוב על השטיח האדום בניו יורק, כמו לפני 13 שנה כשיצא הסרט המקורי. התלוו אליהם המוזיקאי טי-בון בארנט והתסריטאי והמפיק ג'ף דואד. מלבד האיחוד של הכוכבים באולם האמרסטיין בניו יורק, התקיימה במקום גם הקרנה חגיגית בנוכחות כ-2,500 צופים נלהבים. הבמאים ג'ואל ואית'ן כהן לא היו ביניהם. הם כהרגלם מעדיפים להעדר מאירועים נוצצים שכאלה.