אוכל  20 דקות לגן עדן
קפיצה זריזה למקסיקו
דרור פינטו
פורסם: 10.06.03, 14:35
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 66 תגובות ב-66 דיונים
61. אמפנדס זה ארגנטינאי!!!!!
מישהי שמבינה קצת   (10.08.03)
62. אוכל מקסיקני
mexicana   (08.09.03)
בתור מקסיקנית, גואקמולה מכינים כך: אבוקדו מרוסק עם מזלג, פלפל חריף קצוץ דק דק, הרבה כוסברה קצוצה מלח וזה הכל.
63. אוכל מכסיקני
מירי ,   תל אביב   (27.06.05)
פעם הייתה מסעדנ מכסיקנית יוצאת מן הכלל וקראו לה אצטקה ברחוב הירקון בתל אביב. מי שרוצה להזמין אוכל מקסיקני אוטנטי יכול לצלצל לטל: 0545982858
64. אמפנדס הן מצפון מערב ארגנטינה וצפון צ'ילה
ישרארגנטינאית   (13.09.05)
ההבדל הוא במילוי: בצ'ילה לבשר הטחון מוסיפים גם צימוקים, במנדוזה לא זוכרת, בטוקומן זיתים, בקטמרקה, כיוון שאין כסף לבשר עושים עם המון תפוחי אדמה (empanadas de pobres) בתיאבון!!!
65. אני יושב לי במקסיקו ונקרע
וורייר ,   מקסיקו.......   (14.09.05)
אני קורא את כל התגובות ונקרע מצחוק,מהנסיון שלי המקסיקנים ייפגעו קשות אם יאמרו להם שהאמפנדס והצ'וריסוס זה שלהם,שניהם ארגנטינאים,אתהגואקמולה כל אחד מכין איך שבזין שלו,וטורטיה של מאיס(תירס)זה באמת לא פיתה עיראקית(בדאלאק),בכל אופן מרחוק זה נשמע יותר טעים אני אישית חוזר בכיף לפלאפל ולחומוס. תמשיכו להתקוטט זה משעשע...
66. איפה מוצאים חלפינו???
נוריאל ,   י-ם   (11.04.07)
פעם היה בשווקים ונעלם. איפה אני משיג פלפלים חלפינו???
תגובות קודמות
חזרה לכתבה