ynet - 20 דקות לגן עדן - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

20 דקות לגן עדן

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet


צילום: שלום בר טל
כריכים משוכללים
שוב לחם שחור בגבינה לבנה. פתחתי את הסנדביץ' שלי לבית הספר וגיליתי לאכזבתי שמדובר שוב פעם באותו שילוב משעמם. נכון, יהיו שיגידו שבימים כאלה צריך להודות שיש בכלל אוכל על השולחן ושבאפריקה חיים ילדים רעבים, שתמיד יהיו ...
לסיפור המלא

20 דקות לגן עדן
שלושה מתוקים וחגיגה
דרור פינטו חוגג שנה למדור ומציע שלושה מתכונים מהירים ומתוקים: סופלה שוקולד מהיר,
(11:48 , 16.03.04 )
בואו נקנה רק תותים
חזה מולארד ברוטב מתקתק, זביונה: קינוח אלגנטי של תותים וקרם, וריבה מהירה לבישול
(10:44 , 09.03.04 )
שלוש הצעות למשלוחי מנות
מאפי בצק וגבינה, סהרונים עם ביצה וקשקבל ושבלולי בצק פריכים עם ריבה מתוקה - כל
(11:34 , 02.03.04 )
תוספות או ראשונות
כל אחת מהמנות הבאות יכולה לשמש כתוספת נפלאה לבשר או עוף , או כמנה ראשונה מעניינת
(10:51 , 24.02.04 )
יש פלאפל אחר
דרור פינטו מטגן כדורי פלאפל משרימפס (אפשר להחליף בדג), מחצילים (קלויים) ומתרד
(11:52 , 10.02.04 )
ארוחה של בוקר
פריטטה (חביתה משודרגת עם הפתעות), מאפינס אוכמניות ופלפלים ממולאים גבינה. שלוש
(13:40 , 27.01.04 )
אוכלים מהקלחת: פונדו
היום נצא קצת מהפוך, ונרקח בזריזות שלוש גרסאות לתענוג השוויצרי: פונדו קלאסי,
(15:56 , 13.01.04 )
אין כמו המרק של אמא
ולמרות זאת, דרור פינטו רוקח שלושה פינוקים לחורף: מרק קרם אפונה (מהיר), מרק
(14:34 , 06.01.04 )
מעדנים שיכורים
דג בשמנת ושמפניה, פרגיות ברוטב יין אדום, וגרסה פרטית לגוגל מוגל עם ליקר קפה.
(12:29 , 30.12.03 )
שלושה מתכונים קלים
בגלל החג, וכדי שנרגיש יותר טוב עם עצמנו, שלושה מתכונים טעימים שמתאימים גם
(14:58 , 23.12.03 )
פינוקים מטוגנים
עלי פילו ממולאים באננס, כדורי אורז עם פרמזן וגלידה מטוגנת. דרור פינטו מחמם את
(12:26 , 16.12.03 )
מתחילים ללבב
מכרובית, מתפוחים ומכרישה. דרור פינטו מתחיל לטגן לכבוד החג הכי משמין בשנה (ויש גם
(12:20 , 02.12.03 )
איך אוכלים קרמבו?
מתחילים מהעוגיה? מוצצים את הקצף? מקלפים את השוקולד? לא משנה מאיזו אסכולה אתם- מה
(12:50 , 25.11.03 )
ארוחת פנקייקס ביתית
אחרי שגילה ש"בית הפנקייק" סגור לרגל שיפוצים, החליט דרור פינטו להכין את החביתיות
(11:40 , 18.11.03 )
אפי לו פילו
בורקס טורקי אמיתי, משולשי חצילים ובקלאווה. דרור פינטו לומד לעבוד עם בצק פילו
(11:08 , 05.11.03 )
מעודדי דיכאון
אוכלים, בוכים ונאנחים "אוי כמה שזה משמין": שוקולטה חמה, צ'יפס בטטה ופטריות
(12:06 , 28.10.03 )
גויאבה: לאוהבים בלבד
דרור פינטו מבשל שלושה מתכונים מתקתקים ומהירים מהפרי הסרחוני: סורבה, טארטלטים
(10:48 , 21.10.03 )
סוכות ב-20 דקות
עוף באתרוגים ולמון גראס, סלט תמרים, עגבניות מיובשות וגבינה וסלט תרד עם לוביה
(08:54 , 09.10.03 )
עגבניות זריזות
ברוסקטות עגבניות וגבינת עיזים, ספגטי ברוטב עגבניות שרי, ובדו-בנדורה (מקושקשת
(12:15 , 30.09.03 )
20 דקות לראש השנה
חזה עוף בדבש ממולא צנוברים ופירות מיובשים, סטייק טונה עם בוטנים ועוגות דבש
(11:21 , 23.09.03 )
תפוח ודבש
לכבוד החג המתקרב, דרור פינטו מציג שלושה מתכוני תפוח ודבש מהירים: קוביות תפוחים
(10:16 , 16.09.03 )
אף מילה על חמוצים
שלושה מתכונים שנותנים כבוד למלפפונים: סביצ'ה (עם מלפפונים), מרק (ממלפפונים) וסלט
(12:12 , 09.09.03 )
שלושה מתכוני פטל מהירים
טארטאלטים, סופלה תפוחי אדמה ברוטב וזביונה - הכל עם פטל, והכל במקסימום 20 דקות
(10:50 , 26.08.03 )
שקשוקה
דרור פינטו בטוח שה"אדום האדום הזה" הוא דווקא שקשוקה ולא נזיד עדשים. שלוש גרסאות
(10:37 , 19.08.03 )
ארוחה מכל הלב
ארוחת שלמה לחג האהבה, ב-20 דקות עבודה (לכל מנה): לבבות עוף וארטישוק ביין אדום,
(13:32 , 12.08.03 )
שלושה שוקולדים מהירים
בומב עם דובדבנים, עוגה מנצחת ופונדנט. דרור פינטו מאמין למחקרים שאומרים שהמתוק
(14:02 , 05.08.03 )
קטנות, מתוקות ומלאות חמאה
שקדים, קוקוס-תפוז ושוקולד צ'יפס. דרור פינטו מכין עוגיות ב-20 דקות ומזכיר את כלל
(10:28 , 29.07.03 )
סברס מהיר
סורבה, טארטלטים וגלידה. דרור פינטו רוקח שלושה מעדנים, בלי קוצים בכלל, ב-20 דקות
(15:35 , 15.07.03 )
מבשלים בקפה
כנפי עוף ברוטב ברביקיו וקפה, עוגיות בטעם קפה וגרניטה צוננת של קפה, כמובן,
(17:10 , 08.07.03 )
אוכל שאריות
אורז מטוגן (שנשאר מהאוכל של אמא בשבת), תפוחי אדמה אפויים (עם שקיקי התבלין שנשארו
(15:10 , 01.07.03 )
כתבות נוספות

טיפים שימושיים:

 מעט עשבי תיבול יכולים לשדרג כל תבשיל הכי פשוט. אם אין לכם באופן קבוע עציץ ירוק כזה ניתן לקצוץ חבילת עשבים, להקפיא בתוך תבניות גומי של קוביות קרח ולתבל כל תבשיל

 כשיש לכם זמן, הכינו צנצנת גדולה של פסטו וצנצנת נוספת של עגבניות מיובשות. כף מכל אחד יכול להפוך סתם רוטב למעדן

 אל תגזימו בתבלינים מיובשים. הדרך הכי קלה לקלקל אוכל הוא בתיבול יתר

 עזבו אתכם מפלצנות: תמיד תחזיקו בבית כמה פחיות שימורים. עגבניות משומרות, רסק עגבניות, זיתים, טונה בשמן זית, אנשובי או צלפים - יכולים להוות בסיס טוב לכל רוטב

 תמיד כדאי להשתמש רק במוצרים איכותיים. סלט פשוט מירקות טריים עדיף על רוטב מתוחכם מעגבניות רקובות

 אל תשוחחו בטלפון בזמן שאתם אופים עוגיות. תמיד שוכחים אותן והן נשרפות


לא קימות קבוצות דיון לקטגוריה זו
צילום: איתן טל

דרור פינטו

בשלן חובב, רווק בן 23 מתל אביב, כתב ועורך במערכת החדשות של ynet, מארח ומבשל לחברים, מתמחה במתכונים להכנה מהירה


מדורים קבועים
צילום: סי די בנק
שובו של ההרינג
אהבה ואוכל
לא רק סושי


חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©