שתף קטע נבחר
סלט בורגול, רימונים ואגוזים
איילת הירשמן מציגה מנה מצוינת, שמכינים בערב החג, מאחסנים לבטח במקרר, וכאשר הצום נגמר שולפים, מקשטים ברימונים, ומתמלאים באנרגיה חדשה (וטעימה להפליא). בשבוע הבא תוכלו להכין אותו שוב ולהביא לסוכה
 תגובה חדשה
הצג:
כל התגובות לכתבה "סלט בורגול, רימונים ואגוזים "
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
בישול קל לחגים
בורגול, רימונים, אגוזים. גם בריא, גם יפה וגם טעים
צילום: יוסי סליס
המחברת, איילת הירשמן, היא עורכת מגזין "שף" בשבועון "לאשה"
צילום: אוהד רומנו
לאשה בפייסבוק
מומלצים