יש לי גלידה הכי טובה, מהתות שעוד בסביבה
זו בדיוק התקופה שמחיר התותים טוב במיוחד, הזדמנות מצוינת להצטייד בכמה סלסילות אדומות ולרקוח בקלי קלות גלידה ביתית מצוינת, שתפתח לכם את הקיץ

צילום: שי רוזנצוויג, עריכה: תמר אברהם

הפקה וסגנון: נטשה חיימוביץ': צילום שי רוזנצוויג; עריכה: תמר אברהם; סטילס: יוסי סליס; קערה: נקודה בכפר

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

 

גלידת תות/ איילת הירשמן

8-6 מנות

 

המרכיבים

1 סלסלה (250 גרם) תותים

2/3 כוס (170 גרם) סוכר

מיץ מ-1/2 לימון

2 מכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה

 

ההכנה

1. מסירים מהתותים את העוקצים הירוקים ומעבירים למעבד המזון או לבלנדר. מוסיפים את מיץ הלימון ואת הסוכר ומעבדים למחית גסה.

 

2. מעבירים את מחית התותים לקערת המערבל, מתחילים להקציף במהירות בינונית, ויוצקים פנימה, תוך כדי ההקצפה, את השמנת המתוקה. ממשיכים להקציף עד שמתקבל מרקם של קצפת רכה.

 

3. מעבירים לכלי שנוח להקפיא בו, ומאחסנים במקרר 4 שעות לפחות (עד לילה).

 

4. ההגשה: מוציאים, מניחים כמה דקות בטמפרטורת החדר, מעבירים לכלים או לקונוסים של גלידה ומגישים.

 

 

 
 
 


 

 

    קישורים ממומנים
     תגובה חדשה
    הצג:
    כל התגובות לכתבה יש לי גלידה הכי טובה, מהתות שעוד בסביבה
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    שף
    גלידת תות ביתית
    צילום: יוסי סליס
    איילת הירשמן, עורכת שף
    צילום: אוהד רומנו
    ynet ספיישל
    לאשה בפייסבוק