נתח מס' 6: פילה מדומה
שמות נוספים: פאלש פילה. שמו מטעה, שכן אין קשר בינו לבין פילה.

 

מראה: מראהו גלילי, דק בצד אחד.

 

מאפיינים: ממוקם בכתף הבהמה. נתח חלק לגמרי עם עורית דקיקה המקיפה אותו, וסיבים קצרים מאוד.

 

שימושים: נתח קלאסי לצלייה בנתח או לבישול ארוך. נפרס מצוין.

 

מה לא לעשות: למרות שמו, אינו מתאים לצלייה קצרה ולהקפצה.

 

איך קונים: הנתח שנפגע הכי פחות משימוש מהקפאה. למרות ההסתייגויות הרגילות, הוא אחד הנתחים הנפוצים ביותר בשוק המוסדי ובבתי המלון לצלייה.

 

טיפ של קצב: לא לנקות אותו מדי מהעורית החיצונית ומעט השומן שבו, שכן גם כך רמת השומניות שלו נמוכה והוא יישמר עסיסי.


פילה מדומה (צילום: ירון ברנר)

 

 

    קישורים ממומנים
     תגובה חדשה
    הצג:
    כל התגובות לכתבה נתח מס' 6: פילה מדומה
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    בשר בקר
    נתח מספר 6 - פילה מדומה
    צילום: ירון ברנר
    ynet ספיישל