הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    נתח מס' 6: פילה מדומה
    שמות נוספים: פאלש פילה. שמו מטעה, שכן אין קשר בינו לבין פילה.

     

    מראה: מראהו גלילי, דק בצד אחד.

     

    מאפיינים: ממוקם בכתף הבהמה. נתח חלק לגמרי עם עורית דקיקה המקיפה אותו, וסיבים קצרים מאוד.

     

    שימושים: נתח קלאסי לצלייה בנתח או לבישול ארוך. נפרס מצוין.

     

    מה לא לעשות: למרות שמו, אינו מתאים לצלייה קצרה ולהקפצה.

     

    איך קונים: הנתח שנפגע הכי פחות משימוש מהקפאה. למרות ההסתייגויות הרגילות, הוא אחד הנתחים הנפוצים ביותר בשוק המוסדי ובבתי המלון לצלייה.

     

    טיפ של קצב: לא לנקות אותו מדי מהעורית החיצונית ומעט השומן שבו, שכן גם כך רמת השומניות שלו נמוכה והוא יישמר עסיסי.


    פילה מדומה (צילום: ירון ברנר)

     

     

      קישורים ממומנים
       תגובה חדשה
      הצג:
      כל התגובות לכתבה "נתח מס' 6: פילה מדומה"
      אזהרה:
      פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
      בשר בקר
      נתח מספר 6 - פילה מדומה
      צילום: ירון ברנר
      ynet ספיישל
      מומלצים