שתף קטע נבחר

אולימפיאדת ריו מציגה: 450 אלף קונדומים

האולימפיאדה רק נפתחה, וכבר שברה שיא אולימפי חדש: מספר הקונדומים שזמינים לספורטאים המתחרים בה הוא הגדול מכולם. בהתחשב בעובדה שאפליקציות כמו טינדר וגריינדר קרסו באולימפיאדות הקודמות ונוכח נגיף הזיקה המשתולל, כנראה שהמספר האסטרונומי הזה מוצדק

 

 

מעל עשרת אלפים ספורטאים מרחבי העולם גדשו את אולימפיאדת ריו שנפתחה בסופ"ש האחרון, אבל את המדור שלנו מעניין דבר אחר: כמה סקס הספורטאים השווים האלה עושים, ועם מי? למעשה, הנתונים מדברים על שיא אולימפי חדש ודי מדהים שנשבר באולימפיאדת ריו, כאשר לספורטאים השוהים בכפר האולימפי הוזמנו לא פחות מ-450 אלף קונדומים ו-175 אלף מיכלים של חומר סיכה, שאמורים לשמש אותם ב-17 הימים הקרובים. כן כן, שמעתם נכון – 450 אלף קונדומים, שזה לא פחות מ-42 קונדומים לכל ספורטאי, 2.5 לכל יום שהם שם, וזה עוד לפני שמדינות כמו אוסטרליה ובריטניה הזמינו תגבורת, סתם ככה, לכל צרה שלא תבוא.

 

עד השנה, אולימפיאדת לונדון נחשבה לאקטיבית ביותר עם רישום של 150 אלף קונדומים, אבל השנה נשברו כל השיאים ואולימפיאדת ריו עתידה להיזכר בתור "העסיסית" מכולן. בכלל, מאז ומעולם נרשמה התעסקות לא קטנה סביב נושא הקונדומים באולימפיאדות השונות. הדיווח הראשון הגיע מאולימפיאדת סיאול ב-1988, שבה נקנו 8500 קונדומים עבור הספורטאים, אשר חלקם, כמה מביך, נמצאו זרוקים אחר שימוש על גגות בתי התושבים שבאזור. הסקנדל אף הביא את הוועדה האולימפית להכריז באופן רשמי על איסור מוחלט לקיום יחסי מין מחוץ לגבולות הכפר האולימפי.

 

באולימפיאדת ברצלונה שנערכה ב-1992, רק ארבע שנים אחרי סאול, כבר הוכפל מספר הקונדומים המוזמנים לפי 10 מהכמות, והספורטאים נהנו מ-90 אלף קונדומים! ואז הגיעה שנת השפל, כשלאולימפיאדת אטלנטה הוזמנו 15 אלף קונדומים בלבד. לא ברור מה קרה שם, אבל מזל שאולימפיאדת סידני הצילה את הכבוד האבוד, והחזירה את הספורטאים לפעילות (תרתי-משמע). אגב, באתונה כבר הופקו כל הלקחים הדרושים, ומראש הוזמנו כ-130 אלף קונדומים שיהיו זמינים לשימושם המזדמן של החרמנים, סליחה – ספורטאים.

 

ואם העיסוק במספר הקונדומים נשמע לכם מוזר, ייתכן שאתם צודקים. המקטרגים טוענים שמדובר בפעילות יחצנית מצד חברות הקונדומים, אשר בכוונה מגזימות עם הפעילות המינית בכפר האולימפי רק כדי לפרסם את מוצריהן. אותם מבקרים מבקשים להחזיר את כולנו להיגיון הבריא, לפיו לספורטאים אין באמת זמן חופשי ליהנות מפעילות מינית מרובה שתצדיק את כמות הקונדומים האסטרונומית הזאת, וסביר להניח שרוב הספורטאים עסוקים בעיקר בביצועים שלהם במשחקים, ולא בסקס מזדמן על גגותיה של העיר המארחת.

קונדומים ואולימפיאדה הולכים מאד רחוק אחורה (צילום: shutterstock) (צילום: shutterstock)
קונדומים ואולימפיאדה הולכים מאד רחוק אחורה(צילום: shutterstock)
 

מצד שני, הרבה מהספורטאים מסיימים להתחרות כבר בימים הראשונים של האולימפיאדה ונשארים במשך כל תקופת המשחקים בכפר האולימפי. אני משוכנעת שהם עלולים להשתעמם באיזשהו שלב, ובהתחשב בכמות הסיפורים והדיווחים הסקסיים מהאולימפיאדות הקודמות, הם ללא ספק מנצלים את הזמן החופשי כדי ליהנות. באולימפיאדת סוצ'י שנערכה ב-2014, דווח על שימוש מאסיבי בטינדר, והספורטאית האמריקאית ג'יימי אנדרסון אף הודתה שנאלצה למחוק את חשבון הטינדר שלה במהלך המשחקים כי כמות הלייקים שקיבלה הסיחה יותר מדי את תשומת ליבה.

 

באולימפיאדת לונדון שנערכה שנתיים לפני כן, דיווחה התקשורת על קריסת אפליקציית גריינדר (המקור של טינדר, שמיועד לקהילה הלהט"בית), אשר התרחשה זמן קצר בלבד לאחר שהספורטאים החלו להגיע לכפר האולימפי שבעיר. השחיין האמריקאי ריאן לוכטה, אפילו צוטט כשאמר "באולימפיאדה הקודמת הייתה לי חברה - טעות גדולה. הפעם אני רווק, כך שאולימפיאדת לונדון צריכה להיות מאוד מעניינת עבורי".

מה שקורה בריו - נשאר בריו? (צילום: רויטרס) (צילום: רויטרס)
מה שקורה בריו - נשאר בריו?(צילום: רויטרס)
 

 

מה שלא הוזכר הרבה במדיה זה שגם השנה, כמו בכל אולימפיאדה, על הספורטאים לקחת את הקונדומים שלהם באופן אקטיבי. כלומר, הקונדומים לא מחכים להם בחדר כשהם מגיעים, מה שהופך את הסיפור לקצת פחות זורם עבור רבים מהם.

 

השחיינית השוויצרית אלכסנדרה אידלמן, תיארה את הקטץ' המביך: "כולם מדברים על כמה קונדומים יש לכל ספורטאי במשחקים השנה, אבל הם לא מחלקים לנו אותם. צריך ללכת ולקחת אותם בעצמך, וכל אחד יכול לקחת כמה שהוא רוצה". בנוסף, הציבו מכונות אוטומטיות במסדרונות, מהם גם ניתן לקבל קונדומים. כמובן שכל הקונדומים ניתנים בחינם, והדיווחים מהשטח מספרים שעד כה לא נלקחו יותר מדי מהם. הציפייה היא שעם התקדמות התחרויות, קצב לקיחת הקונדומים ילך ויגבר.

 

חשוב לזכור שגם נוכחותו של וירוס הזיקה שמשתולל בימים אלו בברזיל, תרם למספר הקונדומים הגדול שהביאו השנה למשחקים, מאחר שמדובר במחלה שעוברת באמצעות קיום יחסי מין לא בטוחים. אבל כל עוד הספורטאים ישתלטו על עצמם ויעשו סקס רק 42 פעמים במהלך המשחקים, אמורים להיות מספיק קונדומים לכולם.  

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: רויטרס
אולימפיאדת ריו. מקום 1 במספר הקונדומים
צילום: רויטרס
הכרויות
כתבו לנו
מומלצים