עופר גלזר השתחרר מבית הסוהר
לאחר ארבעה חודשים בכלא עזב בעלה של המיליארדרית שרי אריסון את כלא מעשיהו לאחר שקצין שירות בתי הסוהר ניכה שליש מתקופת מאסרו בשל התנהגות טובה. לפני כשנתיים הורשע גלזר בביצוע מעשים מגונים באחות שטיפלה באשתו לאחר ניתוח
גלזר, שהורשע גם בהטרדה מינית, החל לרצות את עונשו בחודש פברואר והוא השתחרר לאחר שנוכה שליש מתקופת מאסרו בשל התנהגות טובה. במהלך שהותו בבית הכלא עסק גלזר בתחזוקת חדר הכושר במקום. לפני סוף השבוע הוא שוחרר מהכלא לחופשה של 48 שעות, ולכן הוא הגיע לכלא מעשיהו מביתו כדי לחתום על טפסי השחרור. אחיו של גלזר אסף אותו משערי הכלא.
עופר גלזר בדקות האחרונות בכלא (צילום: אבי מועלם)
ביולי 2005 הורשע גלזר בביצוע מעשים מגונים ב-א', אחות שטיפלה באשתו לאחר שזו עברה ניתוח. בהרשעתו נכתב, כי הוא ניגש אליה מאחור כשהייתה בדירתם בתל-אביב, ליטף את גופה ולחש באוזנה: "אני רוצה חלב אם". כמו כן הורשע בביצוע מעשה מגונה ב-י', צעירה שביקשה לשכור ממנו דירה באילת. במהלך הפגישה ביניהם הוא חיבק אותה מאחור, החמיא לה וליטף את שערה. הוא אף ניסה לשכנע אותה כי יהיה המאהב שלה וביקש שתנשק אותו.
בית משפט השלום בתל אביב גזר עליו שישה חודשי מאסר בפועל, 12 חודשי מאסר על תנאי וקנס בסך עשרת אלפים שקלים. הוא גם חוייב לפצות כל אחת מהמתלוננות ב-15 אלף שקלים. גלזר ערער לבית המשפט המחוזי אולם ערעורו נדחה, והוא פנה אל בית המשפט העליון, בטענה שקיים פער בין הדברים שסיפרה המתלוננת י' מיד לאחר המעשה לבין תוכן תלונתה במשטרה כעבור מספר ימים.
בערעור טען גלזר, באמצעות עורך הדין עופר צור, כי "בית-המשפט המחוזי שגה בכך שהותיר על כנה את הכרעת הדין של בית-משפט השלום". לדעתו, "מדובר בעונש קיצוני בחומרתו וסוטה סטייה ניכרת ממדיניות הענישה שהייתה נהוגה עד לאותו מועד בנסיבות דומות".
בנוסף טען גלזר כי הסכמתן של המתלוננות להוסיף ולשהות במחציתו גם לאחר המעשים שיוחסו לו, מעוררת תמיהה. הוא ביקש להציג ראיות חדשות במסגרת הערעור, אחת מהן היא תצהיר בו טוען כי יהושע לזרוביץ' שהצהיר כי א' הופיעה בפניו בלבוש פרובוקטיבי ובפוזות מיניות וטען כי התוודתה בפניו שהתלונה מצוצה מן האצבע. בין הראיות החדשות הופיעה גם עדותו של אדם המכונה ג', אשר תיאר שיחה שקיים עם המתלוננת ובמהלכה הודתה כי המקרה עם גלזר לא היה ולא נברא.
בית המשפט העליון לא התרשם מהראיות החדשות, דחה את ערעורו, וקבע: "תצהיר זה ניתן מפיו של אדם המעיד על עצמו כי הוא מצוי בסכסוך מתמשך עם המתלוננת".