שתף קטע נבחר

התוספת שתופסת

אם אתם רוצים לשדרג את הארוחה שלכם, לארז קומרובסקי יש 6 רטבים מנצחים שמכינים בקלות - ומחסלים במהירות

רוטב יוגורט חרפרף

מתאים במיוחד למטעמים מפרחי ברוקולי

 

המרכיבים:

1 פלפל ירוק חריף

2 שיני שום

1 כף עלי כוסברה

1 כוס יוגורט עזים

2 כפיות דבש פרחי בר

קורט מלח

 

אופן ההכנה:

  1. קוצצים דק את הפלפל החריף, שיני השום ועלי הכוסברה.
  2. מוסיפים את היוגורט, הדבש והמלח. מערבבים היטב.

 

רוטב צ'ימיצ'ורי עשבי תיבול

מתאים במיוחד לפלאפל עדשים שחורות

 

המרכיבים:

2 כפות עלי כוסברה

2 כפות עלי נענע

2 כפות בצל ירוק

2 כפות שמיר

1/2 כוס שמן זית

מיץ מ-1 לימון

מלח ים גס

 

אופן ההכנה:

  1. קוצצים דק-דק את עשבי התיבול והבצל הירוק.
  2. מוסיפים שמן זית, מיץ לימון. מערבבים וממליחים לפי הטעם.


פלאפל עדשים עם רוטב צ'ימיצ'ורי

 

רוטב יוגורט חמצמץ

מתאים במיוחד למטעמי בטטה ועשבי תיבול

 

המרכיבים:

1 כף עלי נענע

1/2 פלפל אדום חריף

1 כף קליפת לימון מגוררת

1 כוס יוגורט עזים

 

אופן ההכנה:

  1. קוצצים דק-דק את הנענע והפלפל החריף.
  2. מוסיפים את קליפת הלימון המגוררת והיוגורט ומערבבים היטב.


מטעמי בטטה עם רוטב יוגורט חמצמץ 

 

רוטב עגבניות בשלות וטחינה

מתאים במיוחד לקציצות עדשים כתומות

 

המרכיבים:

3 עגבניות

חופן עלי בזיליקום

2 כפות טחינה גולמית משומשום מלא

קורט מלח

2 כפות שמן זית

 

אופן ההכנה:

  1. מגררים בפומפייה את העגבניות.
  2. קוצצים את הבזיליקום דק מאוד.
  3. מערבבים את העגבניות והבזיליקום עם הטחינה, המלח ושמן הזית.

 

רוטב טחינה מפתיע

מתאים במיוחד לקציצות כרובית וגבינה

 

המרכיבים:

1 כפית שטוחה זרעי כוסברה

3 כפות טחינה גולמית משומשום מלא

מיץ מ-1 לימון

2 כפות בצל ירוק

3 כפות שמן זית

קורט מלח ים

 

אופן ההכנה:

  1. קולים במחבת יבשה את זרעי הכוסברה ולאחר מכן כותשים אותם.
  2. קוצצים דק את הבצל הירוק.
  3. מערבבים יחדיו את כל המרכיבים.


קציצות כרובית וגבינה עם רוטב טחינה 

 

רוטב יוגורט רענן

מתאים במיוחד לשניצלוני אדממה

 

המרכיבים:

2 מלפפונים

2 שיני שום

חופן עלי שמיר

1 כוס יוגורט עזים

2 כפות שמן זית

מיץ מ-1 לימון

קורט מלח ים גס

קורט פלפל לבן גרוס

 

אופן ההכנה:

  1. מגררים בפומפייה את המלפפונים וסוחטים את הנוזלים.
  2. קוצצים דק את השמיר והשום.
  3. מוסיפים למלפפונים, השמיר והשום את שאר המרכיבים ומערבבים היטב.


שניצלוני אדממה עם רוטב יוגורט רענן

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים