ynet - קולינריה גלילית- טבעול תוכן פרסומי - כתבות וחדשות
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

קולינריה גלילית- טבעול תוכן פרסומי

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

 
הענק הירוק
 
הברוקולי הוא אחד הירקות הבריאים ביותר שיש. שלי קידר, הדיאטנית של "טבעול", מסבירה מה היתרונות התזונתיים שלו ונותנת טיפים לקנייה ולבישול
צילום: index open
צילום: איי פי
 
יותר כתום, יותר בריא
 
אם אתם מתקשים לשכנע את הילדים שלכם לצרוך ירקות, הבטטה המתוקה והידידותית עשויה להתגלות כמושיעה שלכם
צילום: Index open
 
אדממה - הטוב שבסויה
 
בתוך תרמילים ירוקים מתחבאים פולי הסויה, המוכרים יותר בשמם היפני - "אדממה". למה כדאי להכיר אותם ואיך אוכלים אותם? בכתבה הבאה
צילום: יהונתן צור
 
כוחו של הטבע טמון בצבע
 
הדיאטנית שלי קידר מסבירה למה צריך לאכול ירקות בחמישה צבעים בכל יום - ונותנת טיפים להכנסתם לתפריט שלנו ושל הילדים
  כתבות נוספות
צילום: MCT
 
טעמים של חורף
 
בחורף אנחנו לא מתעצלים לעמוד במטבח ולהשקיע בתבשילי קדרה ומרקים. ארז קומרובסקי מסביר איך עושים אוכל גלילי חם ומנחם
צילום: index open
 
מבשלים עם עדשים
 
העדשים לא זוכות לכבוד רב במטבח, וחבל שכך. אלה קטניות שימושיות ובריאות בשלל צבעים שיכולות לככב במאכלים רבים
צילום: ויז'ואל/פוטוס
 
תבלינים תוצרת בית
 
רוצים לשדרג את התבשילים והסלטים שלכם - ובדרך אפילו לגלות תחביב מהנה? התחילו לגדל את צמחי התבלין שלכם על החלון או בגינה
ארז קומרובסקי
 
אצל ארז בגליל
 
אם תהיתם מה מסתתר מאחורי המונח "קולינריה גלילית", השף ארז קומרובסקי הוא האיש שלא רק יספק את התשובה, אלא גם יעורר בכם תשוקה עזה
צילום: index open
 
טעימות מהגליל
 
רוצים לטעום אוכל שמגיע ישר מהטבע? 12 המלצות למקומות בהם תוכלו להצטייד במיטב התוצרת הגלילית: גבינות צאן, שמן זית, דבש ועוד
צילום: Index Open
 
החורף קורא לכם לאכול ירקות
 
למרות שיש לנו שפע ירקות לאורך השנה, רובנו לא אוכלים מספיק מהם. החורף הוא הזדמנות מצוינת להכניס ירקות בשלל צבעים לתפריט שלנו
צילום: ירון ברנר
 
התוספת שתופסת
 
אם אתם רוצים לשדרג את הארוחה שלכם, לארז קומרובסקי יש 6 רטבים מנצחים שמכינים בקלות - ומחסלים במהירות
צילום: index open
 
מוסיפים טעם
 
אם במטבח שלכם קיימים רק מלח ופלפל, כדאי לכם להציץ בכתבה הבאה שאוספת עבורכם את התבלינים המצויים בארצנו
צילום: index open
 
10 מרקי ירקות חורפיים
 
הגישה האורגנית אומרת שאוכלים רק את מה שיש לעונת השנה להציע. אז תראו מה שיש לחורף להציע לכם: מכרוב ועד תרד - לקט מתכונים בריאים
צילום: דלית שחם
 
10 מזונות בריאים
 
נענע, שמן שומשום ויוגורט: שימושים קולינריים מפתיעים לעשרה מרכיבים סופר-בריאים שמשתעממים במטבח שלכם באופן קבוע
צילום: index open
 
אותם ירקות, גישה כל כך שונה
 
מי אמר שחייבים לבשל תירס, ברוקולי, קישוא וסלק? והאם ידעתם שאפשר לבשל אבוקדו, צנוניות וקולרבי? הירקות שאפשר לאכול בניגוד למקובל
 
עכשיו העונה: מתכונים עם אפונה
 
זה הזמן ליהנות מאפונת גינה טרייה, ירוקה, רעננה וטעימה. יעל גרטי חילצה אפונים מתרמיליהם והכינה ארבעה תבשילים טעימים
צילום: רועי חן
 
ישר מהטבע
 
סיכמנו שבימי שני מוותרים על הבשר ואוכלים צמחוני, אז כדי שלא תצטרכו להתאמץ ולחפש מתכונים במיוחד, אספנו עבורכם ארבעה
צילום: ירון ברנר
 
אל תהיו אדישים לעדשים
 
יש בהן ברזל, סידן ואבץ והן לא עושות בלגנים בבטן. העדשים העשירות במינרלים יכולות להחליף, בלי שום בעיה, את הבשר בארוחה
טבעול - מפה אינטראקטיבית

המטבח הגלילי של טבעול ( דרגו את ששת המוצרים שבסדרה הגלילית )


 טבעול שניצלוני אדממה
שניצלוני אדממה

 טבעול קציצות עדשים כתומות
קציצות עדשים כתומות

 טבעול פלאפל עדשים שחורות
פלאפל עדשים שחורות

 טבעול קציצות כרובית וגבינה
קציצות כרובית וגבינה

 טבעול מטעמי בטטה
מטעמי בטטה

 טבעול מטעמים מפרחי ברוקולי
מטעמים מפרחי ברוקולי

 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©