שתף קטע נבחר

הכי מטוקבקות

    רול חביתה עם ירקות ולאבנה: ארוחת ערב מגולגלת

    במקום חביתה על הצלחת ולידה כמה ירקות חתוכים, שלבו הכל יחד: שי-לי ליפא מראה לכם בדקה כיצד מכינים מנה צבעונית וטעימה בה החביתה הופכת ללאפה שמגלגלת אליה את הירקות והלאבנה

     

     

    רולים של חביתות במילוי גבינת לאבנה וירקות

    המרכיבים (ל-10 רולים):

     

    לחביתות:

    4 ביצים גדולות (L)

    מלח ופלפל שחור גרוס

     

    לטיגון:

    תרסיס שמן זית

     

    למילוי:

    1/2 קופסה (120 גרם) לאבנה

    1 פלפל אדום בינוני, חתוך לרצועות בעובי 1/2 ס"מ

    1 מלפפון בינוני, חתוך לרצועות בעובי 1/2 ס"מ

    1 גזר בינוני, חתוך לרצועות בעובי 1/2 ס"מ

    1/3 צרור עירית

     (צילום: שני צדיקריו) (צילום: שני צדיקריו)
    (צילום: שני צדיקריו)
     

    אופן ההכנה:

    1. טורפים ביצים בקערה. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
    2. מחממים מחבת טפלון בקוטר 20 ס"מ על להבה בינונית. משמנים בתרסיס שמן ויוצקים כ-1/5 מהביצים לחביתה דקיקה. מטגנים כדקה מכל צד ומוציאים. ממשיכים כך עם שאר התערובת. מתקבלות 5 חביתות דקות. מצננים היטב.
    3. מורחים כל חביתה בלאבנה, תוך השארת שוליים של 2 ס"מ ללא גבינה. מסדרים על השליש התחתון ירקות ועירית ומגלגלים לגליל הדוק.
    4. חוצים כל רול לשניים ומניחים בצלחת.

     

    התוכנית "סופר שי-לי" משודרת ביום שישי בשעה 18:30 בערוץ 10

     

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    צילום: שני צדיקריו
    רול חביתה ממולא ירקות ולאבנה
    צילום: שני צדיקריו
    מומלצים