שתף קטע נבחר

רול חביתה עם ירקות ולאבנה: ארוחת ערב מגולגלת

במקום חביתה על הצלחת ולידה כמה ירקות חתוכים, שלבו הכל יחד: שי-לי ליפא מראה לכם בדקה כיצד מכינים מנה צבעונית וטעימה בה החביתה הופכת ללאפה שמגלגלת אליה את הירקות והלאבנה

 

 

רולים של חביתות במילוי גבינת לאבנה וירקות

המרכיבים (ל-10 רולים):

 

לחביתות:

4 ביצים גדולות (L)

מלח ופלפל שחור גרוס

 

לטיגון:

תרסיס שמן זית

 

למילוי:

1/2 קופסה (120 גרם) לאבנה

1 פלפל אדום בינוני, חתוך לרצועות בעובי 1/2 ס"מ

1 מלפפון בינוני, חתוך לרצועות בעובי 1/2 ס"מ

1 גזר בינוני, חתוך לרצועות בעובי 1/2 ס"מ

1/3 צרור עירית

 (צילום: שני צדיקריו) (צילום: שני צדיקריו)
(צילום: שני צדיקריו)
 

אופן ההכנה:

  1. טורפים ביצים בקערה. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
  2. מחממים מחבת טפלון בקוטר 20 ס"מ על להבה בינונית. משמנים בתרסיס שמן ויוצקים כ-1/5 מהביצים לחביתה דקיקה. מטגנים כדקה מכל צד ומוציאים. ממשיכים כך עם שאר התערובת. מתקבלות 5 חביתות דקות. מצננים היטב.
  3. מורחים כל חביתה בלאבנה, תוך השארת שוליים של 2 ס"מ ללא גבינה. מסדרים על השליש התחתון ירקות ועירית ומגלגלים לגליל הדוק.
  4. חוצים כל רול לשניים ומניחים בצלחת.

 

התוכנית "סופר שי-לי" משודרת ביום שישי בשעה 18:30 בערוץ 10

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: שני צדיקריו
רול חביתה ממולא ירקות ולאבנה
צילום: שני צדיקריו
מומלצים