שתף קטע נבחר

ארוחת בראנץ': שי-לי מכינה שיפודי תפוחי אדמה

מחפשים מתכון קל להכנה שגם הילדים יאהבו ויצליחו להכין? שי-לי ליפא מלמדת להכין תפוחי אדמה בצורת ספירלה שאי אפשר שלא לאהוב

  

תפוחי אדמה על שיפודים

 

המצרכים (ל-4 מנות):

4 תפוחי אדמה לאפייה

שמן זית

מלח ופלפל שחור גרוס

עלים מ-1 גבעול רוזמרין

 (צילום: נועם פריסמן) (צילום: נועם פריסמן)
(צילום: נועם פריסמן)
 

אופן ההכנה: 

  1. מחממים תנור ל-175 מעלות, ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. נועצים שיפוד בכל תפוח אדמה. בעזרת סכין חדה חותכים באלכסון חתך ספירלה אחד לאורכו של כל תפוח אדמה בעובי 5-4 מ"מ (מסובבים את תפוח האדמה תוך כדי חיתוך).
  3. מניחים בתבנית, מזלפים שמן זית, מתבלים במלח ופלפל ומפזרים עלי רוזמרין.
  4. אופים בין 50-45 דקות עד שתפוחי האדמה רכים וזהובים.

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: נועם פריסמן
תפוחי אדמה על שיפודים
צילום: נועם פריסמן
מומלצים