שתף קטע נבחר

 

רזה וחגיגי: המתכון המנצח לפסח של אדום אדום

את התשוקה וההנאה שמסב נתח איכותי של בקר טרי ומובחר כולכם מכירים. רגע לפני פסח, אדום אדום מספרים לכם מדוע כדאי ובריא לצרוך בשר בקר בחג וגם בדיאטת הרזייה (וכמובן שיש גם תחרות פרסים למי ששולח מתכונים)

בשר בקר טרי כחלק מתזונה בריאה

במשך שנים נקשרו מיתוסים רבים סביב בשר בקר שגרמו לכך שהוא נתפס כלא בריא. אולם ממחקרים חדשים עולה כי בבשר בקר יש רכיבים בריאותיים ותזונתיים ברמות גבוהות מאוד ובריכוז שלא ניתן למצוא באף אחת מקבוצות המזון האחרות. ברזל, אבץ וקבוצת הוויטמינים מסוג B הם רק כמה מהם. בנוסף לכך, הכללת בשר בקר בתפריט היומי מבטיחה אספקה סדירה של רכיבי תזונה חיוניים במחיר קלורי נמוך יחסית.

 

במילים אחרות: היום כבר ברור מעבר לכל ספק שגם לאנשים שנמצאים בדיאטת הרזיה, מומלץ ליהנות מבשר בקר טעים ומשובח, מבלי לחשוש למשקלם.

 

למה בשר בקר טרי אינו משמין?

בבשר בקר נתחים שונים. חלק גדול מנתחי בשר הבקר הם רזים אפילו בהשוואה לעוף: פילה, פילה מדומה, שייטל, ויסברטן, צ'אך, צוואר וסינטה הם רק כמה מהם. בנוסף, בשר בקר מכיל כמות גבוהה של החלבון שמסייע בבניית שרירים התורמים לתהליך ההרזיה.

 

ניתן לצמצם עוד יותר את כמות השומן על ידי הכנתו על הגריל (או יותר נכון: על רשת, כך שהשומן מטפטף החוצה), דרך עשייה שמומלצת לנתחי פילה, שייטל וסינטה. שיטות הכנה נוספות המתאימות לשמירה על המשקל הן צלייה בתנור ובישול בנוזלים ללא הוספת שומן.

 

מתכונים מנצחים - אלינו!

ומה המתכון החגיגי והאהוב עליכם מהבשרים של אדום אדום? כתבו לנו את המתכון המנצח שלכם לדוא"ל info@laisha.co.il או לעמוד הפייסבוק של לאשה. המתכון המוצלח ביותר יתפרסם בשבועון לאשה וכן בערוץ מגזין שף של אתר לאשה, ובינתיים אתם יותר ממוזמנים לתת הצצה על שלל המתכונים המעולים שהתפרסמו בחוברת המתכונים המיוחדת שהוציאו באדום-אדום לחג.

 


 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
פסטה עם כדורי בשר
צילום: צילום: דניאל לילה
המבורגר ביתי
צילום: צילום: דניאל לילה
נתח אווזית
צילום: צילום: דניאל לילה
לאשה בפייסבוק
מומלצים