שתף קטע נבחר

לב של קרמל

השם אותו שם, אבל מבפנים פועם בבירת "טובורג רד" לב חדש שכולו לתת עלית בניחוח קרמלי. קווים לדמותה של סיפור האהבה בין מאלט גרמני למבשלה דנית בישראל, שיצרו יחד את בירת הענבר הטובה מסוגה בעולם

 

אומרים שדברים שרואים מכאן – לא רואים משם. במקרה של המהפך שעבר בשנים האחרונות על טובורג – לא בטוח שזה המצב.

 

עוד מתכונים בערוץ האוכל:

עדכונים שוטפים גם בטוויטר של ynet

 

טובורג רד היא וריאציה ייחודית לישראל, שמתבססת על בירת חג המולד של החברה הדנית המשווקת רק במשך חודשיים בשנה במכורתה. אבל אצלנו כמו אצלנו – בסוף תמיד קמים המלפפונים ומשקים את הגנן והבקבוק החדש והמעוצב של טובורג רד נבחר על ידי החברה הבינלאומית לבירה הטובה ביותר מסוגה בעולם.

 

מה עושה את טובורג רד למצטיינת? מלבד השמרים הייחודיים, המאלט עליה היא מתבססת מגיע מהמלתתה הנחשבת ויירמן. יוזמה ישראלית של מנהלת שיווק טובורג ישראל, רינת רוטקובסקי, ששידכה בין המבשלה המקומית באשקלון לאחת מהיוקרתיות והוותיקות שביצרניות הלתת הבוואריות, שמייצרת בעיר במברג מאלט עוד מהמאה ה-17

 

לצורך הכנת הטובורג רד משתמשים בלתת הקארה אמבר של ויירמן, שנקצרת משעורת אביב השעורה עוברת קלייה מזהיבה ולבסוף מתקבל מאלט קרמלי ועשיר. זהו בעצם האקס פקטור של טובורג רד – ייצור מהוקצע שמניב בירה בתנאים אידיאליים ומבפנים לב סמיך שכולו בוטיקיות של לתת משובח.

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים