שתף קטע נבחר

שונאים לקום בלילה? סימילאק מביאה לארץ מזון תינוקות נוזלי מוכן בבקבוקים

הפורמולה הנוזלית המוכנה לשימוש מיועדת בעיקר ליציאה עם התינוק מחוץ לבית ולהאכלה בלילה כשאין חשק לחמם מים ולהכין בקבוק. האם הורים יסכימו לשלם 8 ממחירה של אבקה רגילה?

בשורה להורים שנאלצים לקום בלילה ולהכין בקבוק לתינוק: אבוט, יצרנית סימילאק, יוצאת עם בקבוק עם פורמולה נוזלית, מוכנה לשימוש ללא צורך בהוספת מים.

 

המזון הנוזלי בבקבוקונים מוכר לאמהות הטריות שמקבלות אותו במחלקות היולדות עבור התינוקות שזה עתה נולדו. מעתה אפשר יהיה לרכוש את הסימילאק הנוזלי ברשת סופרפארם.

 

למעשה, מדובר במוצר פופולרי שנמכר ברשתות ברחבי העולם כבר יותר מ־10 שנים. בישראל הוא ניתן עד כה רק במסגרת בתי היולדות. הפורמולה הנוזלית המוכנה לשימוש מיועדת בעיקר ליציאה עם התינוק מחוץ לבית ולהאכלה בלילה כשאין חשק לחמם מים ולהכין בקבוק. כל שיש לעשות הוא לחבר את הפטמה החד פעמית המצורפת באריזה לבקבוקון עם הפורמולה ולהאכיל את התינוק. בסיום ההאכלה זורקים את הבקבוק והפטמה. בקבוק שנפתח ולא נעשה בו שימוש ניתן לשמור במקרר עד 24 שעות, אבל אם התינוק אכל מהבקבוק ולא סיים אין לשמור את הבקבוק. מארזים סגורים תקפים לשנה ואין צורך לשמור אותם במקרר כלל.

 

לדברי רונית דוייב, המנהלת המדעית של אבוט יצרנית סימילאק, הסימילאק הנוזלי מיוצר בהרכב שנבדק מדעית כמספק את כל אבני הבניין התזונתיים הדרושים להתפתחות התינוק. הפורמולה הנוזלית בעלת חיי מדף של 12 חודשים (יש לבדוק את התאריך על גבי האריזה), ומכילה ויטמינים המונעים את התחמצנות המוצר. כמו כן, המוצר אינו מכיל חומרים משמרים והבקבוק והפטמה אינם מכילים ביספינול.

 

בשלב הראשון, תשווק פורמולה נוזלית שלב 1 שמתאימה לתינוקות עד גיל 6 חודשים. המחיר הוא 43.90 שקל למארז של 8 בקבוקונים חד פעמיים (59 מ"ל בכל בקבוק). כלומר, עלות כל בקבוק היא 5.5 שקלים. בהשוואה לסימילאק באבקה מדובר במוצר יקר למדי. קופסה של 900 גרם סימילאק שכוללת 100 מנות עולה 71 שקל, כלומר 71 אגורות למנה של 60 מ"ל. בחשבון פשוט, המזון הנוזלי יקר כמעט פי 8 מהמזון באבקה.

 

שאלנו את יעל רבהון, מנכ"ל אבוט ישראל, למה המוצר מגיע לישראל רק עכשיו בעוד שברחבי העולם הוא כבר להיט ותיק. "החלטנו להרים את הכפפה ולהתחיל לשווק את המוצר בסופרפארם לאור בקשות רבות שקיבלנו מהורים", אמרה רבהון.

 

לדבריה, בסקר שערכה אבוט בקרב 250 הורים טריים אמרו 42% מההורים כי מיעוט בשעות שינה הוא הקושי הגדול ביותר שלהם מאז הלידה. הקושי השני בדירוג הוא סנכרון בין המשימות היומיומיות של הטיפול בתינוק לטיפול בבית (13%).

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
המקצוענים
מומלצים