מכונית השנה 2004 - 7 מועמדות סופיות

לאחר שחשפו לפני כחודש את רשימת 35 המועמדות, מספרים לנו כעת אנשי "מכונית השנה" על שבע המועמדות הסופיות בהחלט. ומי תהיה המלכה?

ynet פורסם: 13.10.03, 13:14

תחרות מכונית השנה 2004 תגיע לסיומה ב-18 בנובמבר השנה, עם הכרזה רשמית של המנצחת, הזוכה בכל הקופה וזו שתהיה רשאית לשאת בתואר משך שנה שלמה. בחודש שעבר הצגנו בפניכם את 35 המועמדות לכתר, כעת מתפרסמת רשימת שבע המכוניות שעלו לגמר

אופל מריבה (ליריקה)

 

ומי לא כאן?

 

שימו לב כי לאחר שנתיים רצופות של זכיה, עם רנו מגאן ב-2003 ו-פיז'ו 307 ב-2002, אין לתוצרת צרפת כל נציגות בשלב האחרון והקובע ובשביעייה הבכירה. עוד מעניין לגלות כי מכוניות שנראות ראויות לחלוטין כמו למשל ה-S40 החדשה של וולוו (המתקדמת אפילו יותר ממאזדה 3 החולקת עמה פיתוח, שכן שולבה בפינליסטיות), ה-C-מקס של פורד וה-XJ של יגואר - לא זכו להתקדם לשלב הסופי.

 

כמו בכל שנה, 58 שופטים מ-22 מדינות "מחלקים" 25 נקודות כל אחד, על-פני חמש מתוך שבע המועמדות לכל הפחות. המועמדת שתזכה לניקוד המצטבר הגבוה מכולן, תזכה כמובן. כאמור, את התוצאות הסופיות, שיקבעו כבר ב-7 לנובמבר בפגישה סגורה לתקשורת (למעט השופטים עצמם כמובן...), נפרסם ב-18 בנובמבר. בינתיים אתם מוזמנים להתרשם מאתר התחרות.