עוד חדשות בעולם:
חבר המושבעים בבית משפט בלוס אנג'לס שמעו את הצהרותיו של השף דיויד ויאנס שהוקלטו בעת חקירתו במשטרה. "אני פשוט בישלתי אותה לאט וזה נמשך ארבעה ימים", נשמע ויאנס בהקלטות. כך דיווח היום (יום ד') העיתון "לוס אנג'לס טיימס".
ויאנס סיפר לחוקרי המשטרה את גרסתו במרס 2011, בעודו שוכב במיטת בית חולים. הוא אושפז בבית החולים אחרי שקפץ מצוק בגובה כ-25 מטרים באזור ראנצ'ו פאלוס ורדס כשגילה שהוא חשוד בהיעלמות אשתו בת ה-39 ב-2009. גופתה של האשה, דואן ויאנס, מעולם לא נמצאה.
לדיונים בעניינו בבית המשפט הגיע ויאנס בכיסא גלגלים בשל פציעותיו. הוא סיפר לחוקרים שהוא תחב את הגופה של אשתו בתוך תוף שמכיל 55 גאלונים של מים רותחים ושמר עליה בקרקעית הכלי באמצעות משקולות שקשר לגופה.
לדברי החשוד ברצח, הוא ערבב את מה שנותר אחרי ארבעה ימי בישול עם פסולת אחרת והשליך חלק מהם בבור שממוקם במסעדה שלו בלומיטה ואת היתר השליך לפח האשפה. הוא הוסיף כי הדבר המשמעותי היחיד שנותר מאשתו היה הגולגולת שלה שלדבריו הוא הסתיר אותה בעליית הגג בבית אמו בעיר טוראנס. אולם, חיפוש שערכו שוטרים בבית האם, ביחד עם חפירות שנערכו במסעדה לא העלו דבר.
באחת ההקלטות ששמעו המושבעים בבית המשפט נשאל ויאנס מה קרה בליל 18 באוקטובר 2009, הלילה שבו נעלמה אשתו. הוא השיב: "מסיבה כלשהי נעשיתי אלים".