דמו ל- Ghost Recon
משחק הפעולה הצבאי של יוצרי Rainbow Six
דמו של 76 מגה יצא ל- Ghost Recon, העתיד לצאת לשוק תוך כשבוע. בדמו מסופקת משימה קצרה אחת שלא תיכלל במשחק המלא, ובה צריך לחדור לחורבות טירה בה הקימו מורדים גרוזינים מפקדה, ולשתול מטעני נפץ בבניין המפקדה וליד ציוד הקשר. ניתן להוביל עד שישה חיילים מחולקים לעד שלושה צוותים, כאשר צוות אחד תמיד ניתן לפיקודו הישיר של השחקן, וצוותים מעבר לצוות הראשון ניתנים לפיקוד דרך ממשק מפה/פיקוד פשוט.
המשחק נראה טוב, אבל יותר מהגרפיקה הרשימו אותי קולות כלי הנשק, שנשמעים חיים מספיק כדי לעשות טראומה לבוגרי קרבות. הוא גם עובד טוב ומרגיש חלק ואמין, מלבד התעקשות פדנטית מעט בנוגע למיקום מטרות משימה (צריך לשתול את המטענים ברדיוס קטן מאוד מסביב למטרה ולהגיע עם כל הצוותים ממש לנקודת החילוץ כדי לסיים אותה, לא חמישה מטרים ימינה או שמאלה). המשחק המלא יכלול קמפיין של 15 משימות ויתן גישה לכלי עריכה שיאפשרו לקהילת השחקנים להאריך משמעותית את חיי המשחק ע"י יצירת משימות וקמפיינים חדשים (ומתי נראה קמפיין ישראלי?).
למי שאוהב את הסגנון מומלץ להעיף מבט גם על Deadly Dozen והדמו שלו, משחק דומה ומעט יותר פשוט שמתרחש במלחמת העולם השניה ואשר גם הוא יוצא החודש (למעשה יצא כבר בימים האחרונים בארה"ב וקנדה). קישורים מימין.