מבזקים
המייל האדום
חיפוש
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
24/7
מבזקים
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
פודקאסטים
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
ישראל 2048
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
טיסות זולות
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
אוכל
חדשות האוכל
מגזין אוכל
מתכונים
אוכל רחוב
יין, אלכוהול וחיי לילה
תוכן בשיתוף:
חיי מדף
פרויקט סבתא
פסטיבל גבינות צרפתיות
מקום עם בשר
איך דברים נהיים דברים
מקטן ועד גדול – שבועות לכל המשפחה
19 שקל לשיפוד: המסעדה בתל אביב ששוברת את השוק
גוגיס גריל בר עושה משהו כמעט בלתי נתפס במציאות היקרה שלנו - מציעה ארוחת שיפודים מכובדת במחירים הגונים. כמה הגונים? פתחנו שולחן שיספיק ל-4-3 אנשים ב-160 שקל. אז למרות כמה תקלות קטנות, נשאר רק לפרגן
יהונתן כהן
כך הפכה אובססיה יפנית למשלוח לא שגרתי
ספיר גורדו
אף פעם לא אכלתי קבב ככה - אבל הוא היה מעולה
קובי רובין
הקאמבק של אדון שיפון
תיקי גולן
חדשות האוכל
עוד בחדשות האוכל
"השתחררתי רק לפני חודש": פסטיבל האוכל של המילואימניקים
ספיר גורדו
|
כמה עולה סטייק? השיפודייה המפורסמת התרחבה - ופתחה מסעדה חדשה בקניון
תיקי גולן
|
בגלל "מיץ אבטיח ציוני": איומים נגד מסעדה ישראלית בברלין
זאב אברהמי, ברלין
|
מכונית האספנות הנדירה של חיים כהן נגנבה
ynet
|
השיפודייה המפורסמת נסגרת אחרי 49 שנה: "כואב הלב"
תיקי גולן
|
מדריך: איך מסדרים את קערת ליל הסדר?
ynet
|
פסח 2025: איפה קונים עוגות כשרות ומארזים לחג?
ynet
|
בפעם החמישית ברציפות: כוכב מישלן למסעדה של אסף גרניט
תיקי גולן
|
מתכונים
עוד מתכונים
הכי מפנקים שיש: ריבועי רוזלך
בתיה שורק
|
3 מצרכים - ויש לכם קינוח שהוא חגיגה
רחלי קרוט
|
אין יותר קל מזה: 4 סלטים פשוטים וטעימים
ynet
|
כמה מרכיבים בסיסיים - ויש לכם רוטב לפסטה חלומית
מיכל מוטיר
|
סלט כרוב ועגבניות שרי
חנה טרבס
|
סלט מחמצים מרוקאי
רות אוליבר
|
סלט פלפלים מתוקים וקרם גבינה מלוחה
עידו פיינר
|
קישואים צלויים וצזיקי
עידו פיינר
|
ארוחה לוהטת: תפוחי אדמה שכולם יטרפו
נירה ורותי רוסו
|
מגזין אוכל
עוד במגזין אוכל
הפתעה בקריית גת: נסענו בעקבות ביצה - ומצאנו המבורגר
מנה בשם "ביצה סקוטית" הביאה את יהונתן כהן לג'רונימו בקריית גת, ומתברר שחוץ ממנה יש גם המבורגרים מושחתים, עוף פריך וכריכים עם מטבל בשר שלא מפסיקים לטפטף. בקיצור, אוכל מהיר עם הרבה נשמה. היה טעים
יהונתן כהן
|
בגביע או בתוך קרואסון? הגלידות הכי טעימות בארץ
תיקי גולן
|
איך הפכה דווקא הגבינה הזאת ללהיט של המטבחים בישראל?
יניב פוהורילס
|
הפתיעה אותנו: המקומות הכי טעימים באשקלון
ספיר גורדו
|
שווה את התור? גלידה איטלקית חדשה עושה רעש בתל אביב
ספיר גורדו
|
כיף שיש מסעדה כזו: הצמחונית שכולם יאהבו
דוד קישקה
|
מוכר הפלאפל שכבש את יפן: "טסתי אנונימי, וחזרתי כוכב"
תיקי גולן
|
המקום מהמם, האוכל פחות: אכזבה במסעדה הכי יומרנית בביג גלילות
יהונתן כהן
|
וואו זה טוב: הקבבים הכי טעימים בארץ
תיקי גולן
|
אוכל רחוב
עוד באוכל רחוב
אכלתי הרבה חומוס בחיים שלי - וכזה עוד לא טעמתי
קובי רובין
|
מכירים את המושג "כמו פעם"? אז מצאתי פלאפל בדיוק כזה
קובי רובין
|
על פסגת הר בדרך לירושלים מצאתי בורקס קריספי, נימוח ולוהט
קובי רובין
|
הסמבוסק הזה החזיר אותי לילדות, נמרח לי על הפנים חיוך אמיתי
קובי רובין
|
הייתי בטוח שזו סתם עוד מאפייה רגילה, אבל טעיתי בגדול
קובי רובין
|
כל כדור זהב: מפת הפלאפליות הטובות של ישראל
יהונתן כהן
|
מצאתי מקום שאפשר לאכול ולשבוע בו בפחות מ-20 שקל
קובי רובין
|
המיקום הפתיע, אבל הקבב הזה שווה את הנסיעה
קובי רובין
|
ביצה עלומה - ביקורת מסעדות
הסושי ב"גאיג'ין" הוא מהטובים שתמצאו בישראל
ביצה עלומה
|
ועכשיו למשהו שונה לגמרי: "אברי" היא מסעדה מקורית ומוצלחת
ביצה עלומה
|
במסעדת דוט תיפרדו מ-1,000 שקל - ותקבלו חוויה סתמית
ביצה עלומה
|
רק ביקשתי שהאוכל ב"קפה מרגו" יהיה סביר, גם את זה לא קיבלתי
ביצה עלומה
|
יין, אלכוהול וחיי לילה
עוד ביין, אלכוהול וחיי לילה
ההנג אובר הארוך בעולם נמשך יותר ממה שחשבתם - ועוד כמה עובדות על בירה
שי שגב
|
כוס אחת ביותר מ-1,000 שקל: היין של האלפיון העליון
אסף קמר
|
הבילוי המושלם: 5 יקבים מומלצים
תהל בלומנפלד
|
בקבוק ב-13,500 שקל: השמפניה של האלפיון העליון
אסף קמר
|
מסע קסום בעמק היין: יקבים שכדאי לבקר בהם
אסי חיים
|
350 אלף שקל לבקבוק: הוויסקי הנדיר שהגיע לישראל
רון קריסי
|
"עם ישראל התגלה בטוב הלב שלו - אנשים לא מפסיקים לקנות יין ולפרגן"
שרון כידון
|
"למה חברות ישראליות קונות שי לעובדים מטורקיה וסין?"
יאיר קראוס
|
חבורת סלבס הגיעה למזקקת וויסקי - ואז הגיע רגע שכמעט שבר אותה
עינב שיף
|
וידאו אוכל
"2.5 דקות מכל צד וזהו. לא תאמין מה יוצא": המדריך למנגל של הנתחים הכי טובים
יהב נרצח כשהגן על משפחתו, אמו עדיין מכינה לו שניצלים: "הוא מריח אותם מלמעלה"
חכו בתור: הסינדרלה מטיקטוק מכינה קריספי צ'יקן אדיר
שוקולד ב-1,000 שקל: המקום הכי צרפתי בתל אביב
השווארמה הכי טעימה שוב בישראל: "החזרתי את ההורים שלי לארץ בשבילה"
באנו סקפטיים, אבל צריך להודות - זו אחת המסעדות הכשרות הטובות בארץ
משהו טעים בדרך: עגלות קפה שוות שפתוחות בפסח
עוגיות כשרות לפסח - טעימות, איומות או נוסטלגיות?
הבשר בשיפודייה הזאת מעולה, רק אל תזמינו חומוס
מוזרים, רעשניים ומפתים - האם החטיפים שכולם מדברים עליהם גם טעימים?
5 מקומות לאכול בהם במרכז העיר המסובכת ביותר בישראל
רק היום: האוכל שלא כדאי לפספס בשוק פתח תקווה
עוד בעולם האוכל
כתבות נוספות
בפעם הראשונה בישראל: צ'יינה טאון מגיע לתל אביב
בשיתוף China Town Tel Aviv
|
תוכן בשיתוף China Town Tel Aviv, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
המגמות והטרנדים: כך תראה התזונה שלנו בשנת 2024
בשיתוף קבוצת שטראוס
|
תוכן בשיתוף עם קבוצת שטראוס, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
הלביבות שתכינו בחנוכה יכולות לעזור לשיקום העוטף
בשיתוף קבוצת שטראוס
|
תוכן בשיתוף עם קבוצת שטראוס, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
איך מזהים יין איכותי? ביקרנו בחגיגות ה-40 ליקב רמת הגולן וקיבלנו תשובות
בשיתוף יקב רמת הגולן
|
תוכן בשיתוף יקב רמת הגולן, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
נשים יוצרות קולינריה: פסטיבל ראשון מסוגו בתל אביב
בשיתוף שרונה מרקט
|
תוכן בשיתוף עם שרונה מרקט, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
קינואה: הלהיט החדש של החקלאות בישראל
עודד שלום
|
אוכלים טוב, עושים טוב: מחבקים את העסקים
שי קנפו
|
שרשרת המזון
יובל חנינוביץ'
|