מבזקים
המייל האדום
חיפוש
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
כלכלה
ספורט
פודקאסטים
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
אוכל
חדשות האוכל
מגזין אוכל
מתכונים
אוכל רחוב
יין, אלכוהול וחיי לילה
תוכן בשיתוף:
חיי מדף
פרויקט סבתא
פסטיבל גבינות צרפתיות
מקום עם בשר
איך דברים נהיים דברים
רק המקומיים הכירו את השווארמה הזו
את שווארמה אבשי באילת התיירים לא מכירים, והם מפסידים. המונה טועם אכל מנה ענקית ונהנה מכל ביס, למרות פדיחה אחת קטנה
קובי רובין
הפודיז בחרו: המקומות הכי טובים לארוחת בוקר
"ידיעות אחרונות"
שווה להגיע בשביל מנה אחת: ארוחה בתחנת דלק
יהונתן כהן
מקציצות ועד פסטה מושחתת: מתכונים עם תרד
ynet
חדשות האוכל
עוד בחדשות האוכל
המסעדות הישראליות בארה"ב זכו לשבחים, איל שני שמר על כוכב המישלן
דניאל אדלסון, ניו יורק
|
"הייתה כאן פנינה": מקום חדש יחליף את המסעדה שנסגרה באחת הנקודות היפות בתל אביב
תיקי גולן
|
השף סלב עובר לחו"ל: "להיות ערבי בישראל הפך להיות נטל"
תיקי גולן
|
סופגניות עם סמל החטופים עוררו ביקורת, וירדו מהמדפים: "הכוונה הייתה טובה"
תיקי גולן
|
"נלחמתי בציפורנים ובשיניים": המסעדה של זוכה הריאליטי נסגרת
תיקי גולן
|
אחרי 20 שנה: מסעדת טפאו נסגרת
תיקי גולן
|
אסף גרניט פותח שתי מסעדות כשרות
תיקי גולן
|
המסעדה המיתולוגית חוזרת לחיים: "רציתי לתת משהו מנחם"
תיקי גולן
|
מתכונים
עוד מתכונים
סופגניות במילוי תרד ופרמזן
אמיר פורת ורוסלנה יונה
|
רביולי תרד עם שמנת, סלמון מעושן ותרד טרי
משה בראל
|
לביבות קינואה עם תרד ועדשים כתומות
ynet
|
סלט תרד וירוקים בטעמים מיוחדים
עמית דונסקוי
|
סלט תרד חם
גיא גמזו וסוזן אבולעפיה
|
ארוחה שלמה בקערה: 10 מרקים טעימים ומשביעים
ynet
|
מרק עדשים כתומות ודלעת
נופר זוהר
|
מרק קארי ירקות עם טופו
דניאלה נויפלד
|
רק תכינו: העוגה הזו כובשת לבבות
נופר זוהר
|
מגזין אוכל
עוד במגזין אוכל
אל תפספסו: מסעדות מומלצות בחיפה
פיצה נפוליטנית מעולה, אוכל ויאטנמי או תאילנדי אותנטי, מנת לחם שהיא שירה והמון יין ואווירה: חיפה מתעוררת - והאוכל מצוין. מקומות שכדאי לבקר בהם
רעות סהר
|
בלונדינית עם עיניים כחולות: טעמנו את הסופגנייה שיצרה היסטריה
ספיר גורדו
|
הפך את המסעדה בפריז לכשרה: "להראות שמגן דוד זו גאווה"
תיקי גולן
|
2 הדקות שיהרסו אותו: כמה זמן באמת צריך כדי להכין דג?
תיקי גולן
|
השף ממליץ: מסעדות מעולות בברצלונה ובמדריד
אסי חיים
|
"ההתנהגות של הישראלים מעוררת השראה": הפאב בברלין שתומך בנו - ומשלם מחיר יקר
זאב אברהמי, ברלין
|
איפה כדאי לאכול מרק? 21 המלצות חמות
תיקי גולן
|
דין מירושניקוב: "אני במילואים בשביל לעצור מחבלים שיכולים להגיע לנחלת בנימין"
תיקי גולן
|
"בארץ זה היה עולה לי מיליונים": השף הישראלי שפתח מסעדה באתונה
תיקי גולן
|
אוכל רחוב
עוד באוכל רחוב
זאת החביתה הכי טעימה בתל אביב
קובי רובין
|
מיקום מעניין, מנה מעולה: הסביח עם המרכיב הסודי
קובי רובין
|
הפיתה ענקית, המחיר נמוך: הפלאפל הכי זול שמצאתי
קובי רובין
|
במיקום מסובך במיוחד: חומוסייה קטנטונת ומעולה
קובי רובין
|
אתם חייבים לנסות: הפלאפל הכי גדול בארץ
קובי רובין
|
שווה כל שקל: הבגט ששמו בו יותר מדי שניצל
קובי רובין
|
תנו לי פיתה כזאת כל שבוע: גיליתי מקום חדש של שווארמה
קובי רובין
|
שקשוקה מעולה - שרק השתפרה בזכות המחיר
קובי רובין
|
ביצה עלומה - ביקורת מסעדות
הסושי ב"גאיג'ין" הוא מהטובים שתמצאו בישראל
ביצה עלומה
|
ועכשיו למשהו שונה לגמרי: "אברי" היא מסעדה מקורית ומוצלחת
ביצה עלומה
|
במסעדת דוט תיפרדו מ-1,000 שקל - ותקבלו חוויה סתמית
ביצה עלומה
|
רק ביקשתי שהאוכל ב"קפה מרגו" יהיה סביר, גם את זה לא קיבלתי
ביצה עלומה
|
יין, אלכוהול וחיי לילה
עוד ביין, אלכוהול וחיי לילה
מסע קסום בעמק היין: יקבים שכדאי לבקר בהם
אסי חיים
|
350 אלף שקל לבקבוק: הוויסקי הנדיר שהגיע לישראל
רון קריסי
|
"עם ישראל התגלה בטוב הלב שלו - אנשים לא מפסיקים לקנות יין ולפרגן"
שרון כידון
|
"למה חברות ישראליות קונות שי לעובדים מטורקיה וסין?"
יאיר קראוס
|
חבורת סלבס הגיעה למזקקת וויסקי - ואז הגיע רגע שכמעט שבר אותה
עינב שיף
|
הטעות הגדולה שכולנו עושים איתה: כל מה שלא ידעתם על בירה
שי שגב
|
תוסיפו קצת חריף: הקוקטיילים הכי טובים לקיץ
שי שגב
|
הבילוי המושלם: 6 יקבים שאתם חייבים לבקר בהם
תיקי גולן
|
הטעם המושלם למשחקי היורו: 8 בירות מומלצות
שי שגב
|
וידאו אוכל
הזמנו את השניצל המפורסם - והוא היה כל כך טוב
סופגנייה ב-85 שקל: טעמנו את דונאט הזהב
"הנתח הכי טעים": החלקים שלא כדאי להתעלם מהם בקצבייה
50 שקל לאספרסו: הקפה של המיליארדרים
הן מושלמות: עוגיות שוקולד צ'יפס עם טוויסט
תוכן בשיתוף עם רולדין. הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
מתוק בלב לנפגעי המלחמה: טועמים את הסופגניות של 2024
"את המלפפון אני גם שמה מתחת לעיניים": הצצה למקרר של רוית אסף
700 שקל לקילו: "הסטייק של האלפיון העליון"
בירושלים נפתחה מסעדה שכולם יאהבו
קרמבו ממולא באספרסו: האם הלהיט החדש באמת טעים?
חלת השום הכי כיפית, מושחתת ומוגזמת שיש
הצתה, רימונים ודקירה: בעלי מסעדות במרכז נסחטו באיומים
עוד בעולם האוכל
כתבות נוספות
בפעם הראשונה בישראל: צ'יינה טאון מגיע לתל אביב
בשיתוף China Town Tel Aviv
|
תוכן בשיתוף China Town Tel Aviv, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
המגמות והטרנדים: כך תראה התזונה שלנו בשנת 2024
בשיתוף קבוצת שטראוס
|
תוכן בשיתוף עם קבוצת שטראוס, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
הלביבות שתכינו בחנוכה יכולות לעזור לשיקום העוטף
בשיתוף קבוצת שטראוס
|
תוכן בשיתוף עם קבוצת שטראוס, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
איך מזהים יין איכותי? ביקרנו בחגיגות ה-40 ליקב רמת הגולן וקיבלנו תשובות
בשיתוף יקב רמת הגולן
|
תוכן בשיתוף יקב רמת הגולן, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
נשים יוצרות קולינריה: פסטיבל ראשון מסוגו בתל אביב
בשיתוף שרונה מרקט
|
תוכן בשיתוף עם שרונה מרקט, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
קינואה: הלהיט החדש של החקלאות בישראל
עודד שלום
|
אוכלים טוב, עושים טוב: מחבקים את העסקים
שי קנפו
|
שרשרת המזון
יובל חנינוביץ'
|