מבזקים
המייל האדום
חיפוש
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
כלכלה
ספורט
פודקאסטים
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
הורים
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
אוכל
חדשות האוכל
מגזין אוכל
מתכונים
אוכל רחוב
יין, אלכוהול וחיי לילה
תוכן בשיתוף:
חיי מדף
פרויקט סבתא
פסטיבל גבינות צרפתיות
מקום עם בשר
איך דברים נהיים דברים
תנו לי פיתה כזאת כל שבוע: מקום חדש של שווארמה
פיתה 65 החליף קיוסק ותיק בכפר תבור - ומציעים שם מנת שווארמה ענקית שאף אחד לא יצליח לסיים. המחיר לא נמוך, אבל מוצדק
קובי רובין
איך לא חשבתי על זה קודם? שדרוג למאכל הכי פשוט שיש
רחלי קרוט
"תה מלבה את התשוקה"
אמיר קמינר, ברלין
איזה דג כדאי לקנות ואיך נדע שהוא טרי: מדריך
אסף קמר
חדשות האוכל
עוד בחדשות האוכל
אור שפיץ סוגרת את הבייקרי שלה: "מי שמעז - מצליח"
תיקי גולן
|
גל של סגירת מסעדות בחיפה: "המצב לא מאפשר להתקיים"
תיקי גולן
|
דוחה או מעולה? המשקה שכולם מדברים עליו
ynet
|
הוא שם קטשופ על ספגטי - והטריף את טיקטוק
ynet
|
דווקא עכשיו: הקימו מאפייה בגולן
יאיר קראוס
|
"מעטים ירצו לבלות בערב כזה": המסעדות שסגורות ב-7 באוקטובר
תיקי גולן
|
תיעוד: מסעדה בתל אביב נפגעה מהדף במטח האיראני
תיקי גולן
|
מסעדת סנטה קתרינה נסגרה
תיקי גולן
|
מתכונים
עוד מתכונים
10 מרקים חמים ליום סגריר
ynet
|
טום קא גאי - מרק עוף בסגנון תאילנדי
סוואלי אלדר
|
מרק העגבניות של ג'וליה צ'יילד
מיכל לוי־אלחלל
|
מרק מיסו מהיר
כריס גולדינג
|
מרק אפונה
רז סלע
|
מרק מינסטרונה
מסימילאנו די מתאו
|
אירוח מושלם ולא מסובך: טיפים של מקצועיות
נירה ורותי רוסו
|
5 מתכונים לארוחות צוהריים זריזות שכולם יטרפו
ynet אוכל
|
מושלמות ליד הקפה: עוגות בחושות משובחות
נירה ורותי רוסו
|
מגזין אוכל
עוד במגזין אוכל
מושיק רוט: "אני לא מתיימר לומר לאף אחד ש-800 שקל זה מחיר נוח"
השף הידוע התגייס עם המטבח שלו למלחמה: הכין בחשאי את הארוחה הראשונה של הילדים ששוחררו מהשבי, ניצל מפצמ"ר כשבישל לחיילים בעוטף, בכה כשהסמג"ד שנהנה מההמבורגרים שלו נהרג בעזה, והתאבל על עובדיו שנרצחו בנובה. עם תחילת "שלב הקרבות" ב"משחקי השף" ברשת ופתיחת מסעדת הגורמה החדשה Moshik& הוא מסביר למה בילוי הוא הפגנת עוצמה מול האויב, עונה לביקורות על המחיר הגבוה ולא זוכר איך נראה כששקל 110 קילו יותר
רז שכניק
|
לוהט שם: מסעדות מומלצות באילת
אמיר קמינר
|
"בחצות קיבלתי טלפון: 'ילדים חטופים אמורים להשתחרר'. ביקשו שאכין להם את הארוחה המפנקת הראשונה"
רז שכניק
|
הכנסתם בצל? הטעות שתהרוס את הסלט
תיקי גולן
|
בלי שוקולד לפני: הטעויות שיהרסו לכם את הצום
תיקי גולן
|
המקרר של עינת שרוף קצת משוגע, כשתציצו פנימה תבינו למה
חבצלת דמארי
|
"תראי, זה האוכל שאבא אהב": גלעד נרצח לפני שבתו התינוקת נולדה
ynet
|
"החומוס בישראל הוא מעדן, אצלנו הוא גרוע, קר ומוזר"
אתי אברמוב
|
הדירוג שיצר סערה: חדרי האוכל הכי טובים בקיבוצים
אבשלום זהר סל
|
אוכל רחוב
עוד באוכל רחוב
שקשוקה מעולה - שרק השתפרה בזכות המחיר
קובי רובין
|
בקטע טוב: המאפה ששבר אותי
קובי רובין
|
כולל קינוח: ארוחה טובה ב-22 שקל
קובי רובין
|
השווארמה הידועה הפכה לכשרה. איך הטעם?
קובי רובין
|
במחיר מצחיק: כזה קרואסון לא ראיתי אף פעם
קובי רובין
|
אין שלט, ורק תושבי המקום מכירים אותה: הפלאפלייה הנסתרת
קובי רובין
|
נמצאה נקודת עצירה חשובה: השניצל ששווה כל שקל
קובי רובין
|
המאפייה הזו נמצאת במקום מוזר, אבל כדאי להגיע אליה
קובי רובין
|
ביצה עלומה - ביקורת מסעדות
ועכשיו למשהו שונה לגמרי: "אברי" היא מסעדה מקורית ומוצלחת
ביצה עלומה
|
במסעדת דוט תיפרדו מ-1,000 שקל - ותקבלו חוויה סתמית
ביצה עלומה
|
רק ביקשתי שהאוכל ב"קפה מרגו" יהיה סביר, גם את זה לא קיבלתי
ביצה עלומה
|
ב"קפה פטיט" עושים הכול כדי לא לאכזב
ביצה עלומה
|
יין, אלכוהול וחיי לילה
עוד ביין, אלכוהול וחיי לילה
"עם ישראל התגלה בטוב הלב שלו - אנשים לא מפסיקים לקנות יין ולפרגן"
שרון כידון
|
"למה חברות ישראליות קונות שי לעובדים מטורקיה וסין?"
יאיר קראוס
|
חבורת סלבס הגיעה למזקקת וויסקי - ואז הגיע רגע שכמעט שבר אותה
עינב שיף
|
הטעות הגדולה שכולנו עושים איתה: כל מה שלא ידעתם על בירה
שי שגב
|
תוסיפו קצת חריף: הקוקטיילים הכי טובים לקיץ
שי שגב
|
הבילוי המושלם: 6 יקבים שאתם חייבים לבקר בהם
תיקי גולן
|
הטעם המושלם למשחקי היורו: 8 בירות מומלצות
שי שגב
|
כך משביתה המלחמה את תעשיית היין בישראל
אילנה קוריאל
|
"אווירה תל אביבית באבן יהודה": ברי יין בולטים בארץ
חגית ריקן, ליאור אוחנה
|
וידאו אוכל
בלי לכלוך: הדרך הכי טובה לקלף רימון
תוכן בשיתוף עם יד מרדכי, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
הקרב של יד מרדכי: "נלחמנו מול עשרות מחבלים. הדבש הוא התקומה שלנו"
כך תכינו ארוחת צהריים קלה ומעולה
השיטה שלא הכרתם: הדרך הכי טובה לקילוף אבוקדו
"הבית שלנו הוא בארץ, ומה שקורה שובר לנו את הלב"
מוכנה לאכול אותו גם בשש בבוקר: מרק מעולה לקוסקוס
הלהיט הכי מפתיע במטבח: למה כולם אוהבים עכשיו סלט מלפפונים?
המתכון המושלם לעוגיות נמסות בפה
לא תאמינו איך הוא אוכל את המרק שלו: הצצה למקרר של מיקי שמו
גם אם קשה להגיע אליה - השווארמה המעולה הזו שווה את זה
הדרינק הכי יפה שיש: כך תכינו קוביות קרח מקושטות
אוויר הרים ואוכל מדהים: המסעדות הכי טובות באזור ירושלים
עוד בעולם האוכל
כתבות נוספות
המגמות והטרנדים: כך תראה התזונה שלנו בשנת 2024
בשיתוף קבוצת שטראוס
|
תוכן בשיתוף עם קבוצת שטראוס, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
הלביבות שתכינו בחנוכה יכולות לעזור לשיקום העוטף
בשיתוף קבוצת שטראוס
|
תוכן בשיתוף עם קבוצת שטראוס, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
איך מזהים יין איכותי? ביקרנו בחגיגות ה-40 ליקב רמת הגולן וקיבלנו תשובות
בשיתוף יקב רמת הגולן
|
תוכן בשיתוף יקב רמת הגולן, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
נשים יוצרות קולינריה: פסטיבל ראשון מסוגו בתל אביב
בשיתוף שרונה מרקט
|
תוכן בשיתוף עם שרונה מרקט, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
קינואה: הלהיט החדש של החקלאות בישראל
עודד שלום
|
אוכלים טוב, עושים טוב: מחבקים את העסקים
שי קנפו
|
שרשרת המזון
יובל חנינוביץ'
|
הרכה, הקשה והמובחלת – עד כמה אתם מכירים את הגבינות שאתם אוהבים
לין לוי
|