שתף קטע נבחר

תוכנית מס' 22 - טראפלס

לא פטריות, אלא כדורי שוקולד עם שקדים מסוכרים, שמנת מתוקה, חמאה ורום. רק מתוק



חומרים (ל-40 טראפלס):

כוס סוכר
כוס שקדים לא קלויים
50 גרם חמאה
200 גרם שוקולד מריר, בקוביות
50 גרם שוקולד חלב, בקוביות
½ מכל שמנת מתוקה
כף רום או ברנדי

לציפוי:

50 גרם קקאו

1. ממיסים את הסוכר בסיר קטן. מוסיפים את השקדים ובוחשים כשלום דקות. יוצקים על משטח משומן מעט. מצננים ומרסקים, לא דק מדי, במעבד מזון.
2. ממיסים את החמאה עם השוקולד על האש נמוכה. מסירים מהאש ומצננים מעט. מוסיפים את השמנת והרום ומערבבים. מוסיפים ¾ מכמות השקדים המרוסקים, מצנים (רצוי במקפיא) עד שהתערובת מתקשה.
3. יוצרים כדורים ומניחים במנג'טים. טובלים א הכדורים בשקדים שנותרים או בקערית עם קקאו. שומרים בקירור.

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: ערוץ החיים הטובים
ניר ואורנה בן חורין - האורחת הערב
צילום: ערוץ החיים הטובים
מומלצים