אבטחה מוגברת על "שר הטבעות"
מפיקי הסרט שכרו חברות שמירה שיפקחו על העותקים וימנעו העתקה פירטית שלהם
חברת "ניו ליין", מפיקת טרילוגיית סרטי "שר הטבעות", החליטה לשכור שירותי אבטחה בארץ ובעולם, במטרה להגן על העותקים החדשים של הפרק השני בטרילוגיה, "שר הטבעות - שני הצריחים", שעומד לעלות על מסכי הקולנוע ב-19 בדצמבר. זאת, עקב החשש מהעתקה ומהפצה פיראטיים של הסרט.
מלבד שכירת שירותי חברת אבטחה דאגו אנשי "ניו ליין" לפזר את הגלגלים שמרכיבים כל עותק (כל סרט מורכב ממספר גלגלים) באתרים סודיים שונים בכל מדינה שבה הוא יוקרן. חברת האבטחה נדרשת לאסוף וללכד את הגלגלים השונים בכל פעם שהסרט יוקרן בהקרנות טרום בכורה. בנוסף, נוכחים אנשי חברת האבטחה בכל הקרנה, כדי להבטיח שאיש מהנוכחים לא ישים את ידו על אחד הגלגלים שמרכיבים את הסרט.
הסרט הראשון בטרילוגיה, "שר הטבעות - אחוות הטבעת", גרף כ-800 מיליון דולר ברחבי העולם, קצת פחות מ"הארי פוטר ואבן החכמים" שיצא באותה תקופה. הפעם, מקווים בחברת ההפקה, יעלו רווחי "שר הטבעות" על עלילות הילד הקוסם.