שתף קטע נבחר

מתי יוצאים הסרטים הזוכים ב-DVD?

האולפנים כבר קובעים תאריכי יציאה לחנויות הוידאו. "8 מייל" שובר שיאים בלי קשר

עוד בטרם זכה אמינם בפרס האוסקר עבור השיר " Lose Yourself", הדי.וי.די של הסרט בכיכובו, "8 מייל", שבר שיאי מכירות.

עיתון "וראייטי" מדווח שצרכנים אמריקנים הוציאו תוך שבוע 75 מיליון דולר על גרסת הדי.וי.די של הסרט מאולפני "יוניברסל" – הסכום הגבוה ביותר לפרק זמן זה עבור סרט בעל דירוג R, והוא כעת אחד מעשרת הסרטים הנמכרים ביותר בכלל.

תוכניות להוצאת די.וי.די קיימות גם לגבי הסרט זוכה האוסקר "שיקגו", שיישלח למדפים ב-19 באוגוסט ויכלול לפחות קטע ריקוד אחד שלא נכלל בסרט. ב-10 ביוני ייצא לחנויות הוידאו הסרט "פרידה".

"פראמונט" מצדה מתכנתת את הוצאת "השעות" ל-24 ביוני במהדורה מיוחדת לאספנים, שתכלול ערוץ קריינות מפיהן של ניקול קידמן, ג'וליאן מור ומריל סטריפ, וערוץ נפרד להערותיהם של הבמאי סטיבן דלדרי והסופר מייקל קנינגהם.

מועד יציאת "הפסנתרן", שגרף שלושה פרסים בטקס שהתקיים ביום ראשון, עדיין לא נקבע. "יוניברסל" אמורים להודיע על תוכניותיהם לגביו בשבוע הבא.

אולפני MGM תכננו לשווק את "באולינג לקולומביין", זוכה האוסקר בקטגורית הסרט התיעודי, החל מה-22 באפריל, אולם חזרו בהם מכוונה זו לפני כמה שבועות מבלי לקבוע תאריך חדש. כעת שוקלים באולפנים להוציא את הסרט לחנויות בחודש יוני.

 

פורסם לראשונה

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
אמינם, "8 מייל". בין עשרת הנמכרים של כל הזמנים
אמינם, "8 מייל". בין עשרת הנמכרים של כל הזמנים
מומלצים