הפארק הגדול ביותר במזרח התיכון יוקם בראשל"צ
כפיצוי על העברתה לעיר של חוות הגז אמור משרד הפנים אמור סיפוח של אלפי דונמים לשטחה של ראשל"צ. בשטח הזה יחפרו אגמים, תיסלל טיילת וייבנו גשרים וסכרים
לפי התחזיות: בתוך 5 שנים במערב ראשל"צ ישכון פארק האגמים והנופש הגדול ביותר במזרח התיכון. הפארק ישתרע על כ 4000 דונים, ובתוכו יותוו אגם נקיק ו 3 אגמים גדולים באורך של 3 קילומטרים כל אחד.
תוכניות מגרה גרנדיוזיות מונחות במגרות העירייה כבר למעלה משנה. עד כה קיבלה העירייה אישורי בנייה לתחומים שכיום בשטחה, אולם מאחר שחוות הגז תועבר מפי גלילות למערב העיר, נראה שבמשרד הפנים יפצו את העיר ויספחו לה אלפי דונמים נוספים, בהם יוקם הפארק.
לפני שנה קיבלה העירייה את אישור ועדת השיפוט של נציבות המים לחפירות האגמים. בנציבות סבורים כי ישארו עודפי מים שיהוו בסיס להגדלת מי התהום שבאזור.
שלושת האגמים יחוברו על ידי מערכת סכרים וגשרים. סמוך לשפת המים תיסלל טיילת, בתוך האגם תוקם "לשון" יבשתית שתחצה את האגם ותשמש כגן גדול לציפורים. צידו הצפוני של הפארק ישתרע על שטח של 400 דונם וייוחד לשיט סירות מהירות. כמו כן מתוכנן בפארק הקמת מגרש גולף הגדול ביותר בארץ, שטח לתחרויות של רכבי 4X4, שטח גדול לגידול חיות בר ואמפי פארק ענק שיכיל 20,000 מקומות ישיבה. הפרוייקט עצמו תוכנן בהשראת האגמים בקלפורניה, משם הגיע יזם התוכנית עוזי קרלן. את הפרויקט הענק, שעוד לא ברור כמה בדיוק יעלה, יממנו העירייה, משרד התיירות וזכיינים פרטיים.