שתף קטע נבחר

נהג מכונית פרטית נהרג בהתנגשות עם רכבת משא

הנהג ניסה לחצות את פסי הרכבת באזור התעשייה סגולה בפתח תקווה, אולם רכבת משא פגעה במכונית והעיפה אותו לתעלה בצד הדרך. בתאונה אחרת נפצע קשה בת"א הולך רגל שהתפרץ לכביש

בתאונה שאירעה בצהריים (יום ו') בין מכונית פרטית לרכבת משא בצומת סגולה בפתח תקווה נהרג נהג המכונית, מיכאל אקרמן בן 56 מקרית אונו.

 

התאונה אירעה סמוך לשעה 12:00. נהג המכונית הפרטית ניסה לחצות את פסי הרכבת באזור התעשייה סגולה, אולם לא העריך נכונה, כפי הנראה, את הזמן העומד לרשותו עד לבוא הרכבת. רכבת משא התנגשה בו בחוזקה, והעיפה את הרכב לתעלה בצד הדרך.

 

מכבי האש ומד"א הוזעקו למקום, ולאחר חילוץ הגופה מהמכונית קבע רופא של מד"א את מותו של הנהג. חוקרי התנועה בודקים כעת את נסיבות התאונה.

 

בתאונת דרכים אחרת שאירעה לפנות בוקר ברחוב קינג ג'ורג' בתל אביב, נפצע קשה הולך רגל בן 26, תושב חולון.

 

מהחקירה עולה כי הולך הרגל התפרץ לכביש שלא במעבר חצייה. מכונית פרטית, נהוגה בידי תושב תל אביב בן 25, שנסע ממזרח למערב, פגעה בו. צוות נט"ן של מד"א שהגיע למקום טיפל בפצוע והעביר אותו לבית החולים איכילוב.

 

עשרה בני אדם נהרגו השבוע בתאונות דרכים בכבישי הארץ. מתחילת השנה נהרגו בתאונות דרכים בכבישים 473 בני אדם.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
התאונה בצומת סגולה
התאונה בצומת סגולה
צילום: תומריקו
הרכב הועף לתעלה בצד הדרך
הרכב הועף לתעלה בצד הדרך
צילום: תומריקו
מומלצים