שתף קטע נבחר

סוף סוף: קפטן אינטרנט באינטרנט

אתר אינטרנט חדש ל"קפטן אינטרנט", מגזין "הארץ" לענייני טכנולוגיה, מחשבים ואינטרנט

שמונה שנים לאחר שהחל את דרכו כמדור שבועי במוסף "הארץ", וכמעט שנתיים לאחר שקוצץ ממוסף שבועי למדור שבועי ב"גלריה", הושק היום (ד') אתר אינטרנט עצמאי ל"קפטן אינטרנט", העוסק בטכנולוגיה, מחשבים ואינטרנט.

 

עורך קפטן אינטרנט, שחר סמוחה, מספר כי העבודה על האתר החדש ארכה כשלושה-ארבעה חודשים. האתר החדש, שנגיש באמצעות הדף הראשי של אתר "הארץ" וגם באמצעות כתובת אינטרנט נפרדת - www.haaretz.co.il/captain, יעסוק בתחומים מגוונים בהם חדשות מחשבים ואינטרנט, אתרים ותוכנות מומלצות, משחקים, תמיכה ועוד.

 

האתר יכלול ידיעות וכתבות שיופיעו בעיתון המודפס וגם תכנים ייחודיים לאון ליין. על פי סמוחה, האתר יתבסס על כוח אדם קיים ב"הארץ" כאשר השאיפה היא לעדכנו מספר פעמים ביום. ההחלטה אם לפרסם ידיעות לראשונה באתר או לשמור אותן למהדורה המודפסת תתקבל באופן ספציפי לכל ידיעה וידיעה.

 

יתרון בולט אחד באתר הוא הארכיון שלו - בניגוד לתכניי הארץ, שהופכים עם הזמן לנגישים בתשלום בלבד, גולשי "קפטן אינטרנט" יוכלו לקרוא חינם את כל התכנים שהתפרסמו באתר בעבר.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים