נדקר על ידי אשתו כי צפה במשחקי היורו
אוהד הכדורגל רק רצה לצפות במשחקה של גרמניה מול צ'כיה ביורו-2004, אשתו רצתה שקט ודקרה אותו בראשו בסכין מטבח. הבעל שוחרר מבית החולים רק כדי להתעדכן בהדחת גיבוריו על ידי הצ'כים
ערב פתיחת אליפות אירופה בפורטוגל, היתה סוגיית מערכות היחסים של שחקני הנבחרות השונות לאחת הסוגיות המרכזיות בסדר היום הספורטיבי. מאמנים אסרו על קיום יחסי מין במהלך הטורניר, הנשים הביעו מחאה והשחקנים - ספק אם התייחסו יותר מדי לאף אחד מהם, במיוחד מאז התחלת המשחקים. עכשיו, נראה כי זירת הלחימה במאבק בין המינים עוברת לסלון של האוהדים ומקבלת גוון אלים וחריף במיוחד.
אחרי שאוהד מלזי נכבל למיטתו על ידי אישתו לאחר שהעיז לצפות במשחק בין צרפת לאנגליה באישון לילה, עתה מגיעים דיווחים על מקרה נוסף של אלימות במשפחה. הפעם מגרמניה.
ביום רביעי האחרון, התייצב אוהד כדורגל מהעיר וופרטאל בבית החולים המקומי ונזקק לטיפול. לא, הוא לא סבל משברון לב בעקבות הדחתה של הנבחרת הגרמנית בהפסדה לצ'כיה באותו יום. למעשה, אותו ברנש לא ידע כלל כי גרמניה הפסידה 2:1. הוא לא הספיק לצפות במהפך המדהים של מארק היינץ מילאן בארוש במחצית השניה.

גלאשק הצ'כי מול שווינשטייגר הגרמני (רויטרס)
האוהד הגיע לבית החולים כשהוא פצוע בראשו. זב דם מחתכים שנגרמו דווקא מכיוון שצפה במחצית הראשונה של משחק זה - משהו שלא מצא חן במיוחד בעיני אשתו. זאת החליטה שנמאס לה מאווירת הכדורגל בבית ומתשומת הלב המוגזמת שהקדיש בעלה למקלט הטלוויזיה ודקרה את בעלה בראשו באמצעות סכין מטבח.
"הוא רצה לצפות בטלוויזיה. היא לא", תמצת דובר משטרת וופרטאל את המקרה ומסר כי האישה בת ה-31 נעצרה. הבעל הפצוע טופל בבית החולים ושוחרר לביתו, רק כדי להתעדכן בהדחת נבחרתו. עכשיו יצטרך להחליט איך להעביר את הימים הקרובים. שחקני גרמניה חזרו אמנם הביתה, אך יוכלו ליהנות שוב מיחסי מין תכופים. מנגד, הוא נותר בלי בינתיים בלי אשה.