שתף קטע נבחר

בת ים: חסר בית נרצח בגן

שני עוברי אורח שעברו בפארק גילו את האיש שכוב על ספסל. צוות ניידת טיפול נמרץ שהוזעק למקום קבע את מותו של האיש, שנדקר בכל חלקי גופו. מספר חסרי בית באזור עוכבו לחקירה. מדובר ברצח הרביעי במחוז בתוך שבוע

רצח רביעי בתוך שבוע במחוז תל אביב: גופת גבר חסר בית נמצאה הבוקר (שבת) על ספסל בגן בבת ים, כשהיא דקורה. הגופה נמצאה סמוך לשעה שמונה בבוקר על ידי שני אזרחים שעברו במקום. ניידות משטרה ומד"א הגיעו למקום וצוות ניידת נט"ן של מד"א קבע את מותו של האיש.

 

מחקירה ראשונית עולה כי האיש נדקר בכל חלקי גופו והחקירה הועברה לצוות חקירה מיוחד של משטרת מרחב איילון. המשטרה נתקלה בבעיה באיסוף ראיות מזירת הרצח מאחר שבימי שישי בערב נוטים מבקרים רבים לפקוד את הפארק ובעקבות זאת נותרה בו פסולת רבה.

 

בעקבות זיהוי האיש כחסר בית, עוכבו לחקירה מספר חסרי בית ששוהים באופן קבוע באזור הפארק, בניסיון לחשוף את נסיבות הרצח.

 

מדובר ברצח הרביעי בתוך שבוע במחוז. בשבת שעברה רצחה אשה את בעלה ברחוב יבנה בתל אביב; ביום ראשון נרצח ביפו תושב המקום בן 70, ככל הנראה במהלך שוד; וביום רביעי נרצח תושב הכפא בידו במשחטת עופות באור יהודה.

 

פורסם לראשונה 11.09.04, 10:28

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
הגופה אותרה על הספסל
הגופה אותרה על הספסל
צילום: אבי כהן
סריקות בגן
סריקות בגן
צילום: אבי כהן
מומלצים