שתף קטע נבחר

מתחילים מהסוף

ב"רשת" מתכוננים לעונה השניה של תוכנית הריאליטי "סוף הדרך". גם חרדים רוצים להשתתף

"סוף הדרך", תוכנית הריאליטי האתגרית של "רשת", יוצאת לדרך חדשה. בימים האחרונים סוכמו פרטי שיתוף הפעולה בין "רשת" לארגון "צו פיוס" לגבי העונה החדשה. כמו בעונה הקודמת, גם השנה יהווה ארגון "צו פיוס" שותף אסטרטגי בבניית אופי התוכנית שמצוותת זוגות ממגזרים שונים העומדים בפני משימות אתגריות.

 

"דבש הפקות" מתכננים בימים אלה את האתגרים של העונה השנייה במטרה להציב רף חדש במורכבות המשימות ודרגת הקושי שלהן. בגלל האופי של התוכנית, לחברת ההפקה הגיעו לאחרונה פניות רבות מחרדים, דתיים ועולים חדשים שמבקשים להצטרף לעונה הבאה. בשבועות הקרובים יעלו פרומואים שיזמינו מועמדים למיונים לעונה השנייה.

 

למרות הכוונות הטובות, מהעונה שעברה זכור הסוף החמוץ, בו שתי מתמודדות ביקשו לצלם שנית את הגמר בטענה שהמשימה הודלפה לצמד המנצחים עוד לפני צילום התוכנית. ב"רשת" החליטו שלא להתייחס לטענות. "סוף הדרך 2" מתוכננת לעלות לשידור באביב הקרוב, בהנחייתו של אלי אילדיס.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים