שתף קטע נבחר

רצח בפתח תקווה: הגופה נמצאה בפח אשפה

אזרחים הבחינו באלמוני משליך גופה ל"צפרדע" ונמלט מהמקום. שוטרים מצאו סימני אלימות על הגופה וחושדים כי קטטה בין חסרי בית על טלפון נייד הובילה לרצח

המשטרה חוקרת הערב (יום ד') חשד לרצח בפתח תקווה, לאחר שגופת גבר כבן 40 נמצאה בפח אשפה ברחוב פינסקר בעיר. על גופו נמצאו סימני אלימות.

 

במשטרה התקבל דיווח על אלמוני המשליך גופה לתוך פח "צפרדע" גדול, אשר ניצב באחד ממגרשי החניה ברחוב. למקום הוזעקו צוותי משטרה ומד"א. צוות ניידת טיפול נמרץ של מד"א ירקון איתר את הגבר ולאחר שבדק אותו נאלץ לקבוע את מותו.

 

מייד לאחר מציאת הגופה החלו ניידות משטרת פתח תקווה לבצע סריקות על מנת לאתר את האלמוני. אזרחים דיווחו כי האיש נמלט מהמקום. מספר דקות לאחר מכן אותר אדם שתאם לתיאור שנמסר למשטרה. האיש, תושב חדרה בן 40 שנמלט ברגל לאחר שהשליך על פי החשד את הגופה, נעצר להמשך חקירה.

 

בינתיים סגרו השוטרים שהגיעו למקום את זירת האירוע. מבדיקה ראשונית של הגופה התברר כי מדובר באדם כבן 40. על גופו נמצאו סימני אלימות. המשטרה חושדת כי מדובר בחסר בית שנרצח על רקע קטטה עם חסר בית אחר. בעקבות הוויכוח רצח החשוד את חברו, ובחר ככל הנראה להיפטר מהגופה באמצעות השלכתה לאשפה.

 

מפקד משטרת פתח תקווה, סגן ניצב מוטי פלדמן, ציין כי החשוד ברצח הוא תושב חדרה בן 40, המוכר כהומלס. פלדמן הוסיף כי הזירה שבה נרצח הקורבן נמצאת ברחוב סמוך לפח האשפה וכי נראה כי השניים התקוטטו בשל סכסוך על טלפון נייד.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
הגופה השולכה לפח
הגופה השולכה לפח
צילום: חיים הורנשטיין
החשד: קטטה בין חסרי בית
החשד: קטטה בין חסרי בית
צילום: לע"מ
מומלצים