שתף קטע נבחר

נערת רוק

קבלו את הכתבת הכי לוהטת בערוץ מוסיקה 24: יובל שרף. היא ג'ינג'ית, דוגמנית לשעבר, לומדת משחק, השתתפה בסידרה האירוטית "חשיפה" ומחפשת אהבה. יש קופצים על המציאה?

בגיל 19 וחצי, בשעה שבנות גילה משתחררות מהצבא, עובדות במלצרות, עושות פסיכומטרי, ותוהות מה לעשות כשיהיו גדולות, חוככת יובל שרף את ידיה בהנאה. היא כבר יודעת. באחרונה התקבלה לשורותיו של ערוץ המוסיקה 24, כאחת מכתבי המגזין החדש שלהם MY MUSIC MAGAZINE, אותו מנחה רן לוי. לצידה של שרף משוטטים ענת אייזיק ודודי כהן האלמונים לגמרי - נכון לכתיבת שורות אלה.

 

"עשיתי כתבה על השקת האלבום החדש של יזהר אשדות", היא מספרת. "ראיינתי שם גם את יהלי סובול ודויד ברוזה, אנשים שגדלתי עליהם. ריגש אותי לדבר איתם, זו ממש הגשמת חלום בשבילי".

 

אז את שמחה בתפקיד החדש?

 

"אני הכי מרוצה בעולם. אני חלק ממערכת מוסיקה 24. הצוות כאן כמו משפחה. שלוש פעמים בשבוע אני מצטלמת גם באולפן וגם בכתבות שטח. אני מרגישה עדיין בוסר, אבל בטוחה שאשתפר. העיקר שאני לומדת המון".

 

במקביל לאודישנים ל-24 ניסתה שרף את מזלה באודישן ל"טלנובלה בע"מ", הסידרה החדשה של ערוץ HOT3. "ידעתי שאני משתחררת מהצבא, ואמרתי 'הלוואי שייפול לי משהו משני האודישנים'", היא מודה. "היתה לי תחושה טובה לגבי שניהם, ובאמת הגעתי לשלבים גבוהים".

 

ב"טלנובלה בע"מ" התלבטו בין שרף לבין הדס מורנו. מורנו לקחה, וכמו באגדות - זה קרה בדיוק באותו השבוע שבו התקיים שלב האודישנים האחרון למוסיקה 24. "זה כבר היה האודישן השלישי מול קוטנר, העורך רונן נויפלד ועוד אנשים מהערוץ", אומרת שרף. "זו היתה שיחה ארוכה ואישית. הגעתי לשם עייפה ויצאתי בתחושה קשה. שלחתי SMS לרונן, וכתבתי שאני יודעת שהייתי על הפנים, ושאני מבינה למה הם לא בוחרים בי. אחרי שעה וחצי הוא התקשר ואמר שהם רוצים אותי. האמת היא שבהתחלה מאוד התבאסתי שלא התקבלתי לטלנובלה. אבל כשהגיעה התשובה ממוסיקה 24, החלטתי שזהו - אני מאה אחוז במקום שאני נמצאת בו, ואני הכי מאושרת בעולם".

 

לא מתפשטת

 

אם פרצופה של שרף, ג'ינג'ית טבעית, מוכר לכם, זה רק בגלל שבחודשים האחרונים היא מככבת בסידרה "חשיפה" - דרמה קומית-אירוטית כחול לבן, המשודרת בערוץ yesWeekend. בשעה שרוב השחקניות, ובראשן קמילה פאליי ונעמה נטיב, עסוקות בלהתפשט, מגלמת שרף סטודנטית חננה לתקשורת, שנשארת כל הזמן לבושה. הסידרה לא זכתה לביקורות אוהדות, ושרף מעדיפה לתמצת את השיחה עליה. "הצטלמתי לסידרה ממש לקראת סוף השירות הצבאי שלי, ואני חושבת שיצאתי שם הכי טוב שאפשר", היא מצהירה. "אני יודעת שהיא שנויה במחלוקת, אבל דווקא אנשים מהתעשייה פרגנו לי. אמרו שאני האור בסידרה הזאת".

 

מה אמרו ההורים?

 

"בעדינות, הם לא אוהבים אותה".

 

לא מסוגלת לצאת עם חייל

 

שרף נולדה בתל אביב, גדלה בה עד גיל 12 ואחר כך עברה לאבן יהודה. את עולם הפרסום גילתה בגיל 15, כשהצטרפה לסוכנות הדוגמניות של רוברטו בן שושן, אז אלמוני שהחזיק ברשותו את שרון גניש, ליהי אלון וגם ילדה חמודה בשם אגם רודברג. "אגם הגיעה לסוכנות חודש לפניי", מסבירה שרף. "ומאז אנחנו חברות מאוד טובות".

 

אבל קריירת דוגמנות ענפה לא צלחה לשרף. "הגעתי לרוברטו עם טבעות על השיניים, כולי צפלונה, שטוחה ביישנית, חסרת ביטחון", היא מודה. "לא אהבתי איך שאני נראית. כילדה סבלתי מצבע השיער שלי, לא הערכתי את המיוחדות שלו. לא עשיתי הרבה בדוגמנות, לא נתתי את כל כולי, לא השקעתי. עשיתי כמה פרסומות ושני קטלוגים. נסעתי פעם לעבודה בחו"ל, עם ליהי אלון וסיגל כהן, אבל זה לא כל כך עניין אותי. דוגמנות זה לא האופי שלי, וכבר שנה וחצי שאני לא מדגמנת. מעסיקים אותי דברים יותר עמוקים, כמו מוסיקה".

 

למה את מקשיבה?

 

"אני מאוד אוהבת מוסיקה ישראלית. החלום שלי הוא לראיין את שלום חנוך ואריק איינשטיין".

 

עכשיו את מרוצה מהמראה שלך?

 

"רק בשנה וחצי האחרונות התחלתי להשלים עם איך שאני נראית. התבגרתי, נפרדתי מחבר אחרי שנתיים ולמדתי להיות לבד".

 

כיום שרף מתגוררת אצל סבתה בתל אביב, חולמת על מגורים לבד, ופתוחה לאהבה. "עד לפני חודשיים בכלל לא יכולתי לחשוב על להתאהב", היא מגלה. "היום אני מחפשת מישהו שיקסים אותי, יסקרן אותי, ימשוך אותי מבחינה אינטליגנטית ופיזית. אני פחות מסתובבת עם אנשים בגילי. יש לי חברות ילדות, אבל אני לא מסוגלת לצאת עם חייל, למשל. לא שיש לי חס וחלילה משהו נגד חיילים, אבל אני צריכה מישהו צמוד אליי ולא למישהו שיוצא הביתה פעם בשבועיים".

 

בנוסף על עיסוקיה במוסיקה 24, שוקדת שרף פעמיים בשבוע על מכינה ללימודי משחק, בבית הספר של ניסן נתיב. "תמיד רציתי להיות שחקנית, זה חלום ילדות שלי. אחרי המכינה אני רוצה להמשיך ללימודים מלאים. אני חושבת שמי שרוצה להיות שחקן צריך להשקיע בלימודים".

 

את מודעת לעובדה שמדובר בלימודים תובעניים, שיעצרו לך את הקריירה?

 

"אני חושבת שאחרי הלימודים אתה הרבה יותר שלם מבחינת פיתוח הקריירה. נכון, זה צעד מפחיד לשקוע בלימודים, ומצד שני, מפחיד לעשות משהו, להיות בכותרות, ואחר כך להיעלם כמו כל גיבורי הריאליטי והטלנובלות".

 

אז המטרה היא להיות שחקנית?

 

"הכי חשוב לי זה להיות מוערכת בתור שחקנית. פחות חשובים לי הכוכבות והערצת הקהל. זה לא משהו שאני מחפשת. בעיניי, רומי אבולעפיה ודרמה כמו 'שבתות וחגים' הם מודל. אני יודעת שכסף גדול אני לא אראה ממוסיקה 24, אבל אני מרגישה שאני הולכת לבית ספר ומשלמים לי על זה. מוסיקה 24 זו תרבות מוסיקה, אני מביאה משהו ממני, ועושה משהו שאני אוהבת".

 

אם כבר כתבת שטח, לא כדאי לפזול לכיוון של גיא פינס?

 

"במסיבת העיתונאים, כשהציגו את המנחים החדשים, ראיינה אותי קרין מגריזו ושאלה אותי 'מי ההשראה שלך?'. אמרתי לה 'את'. אולי יום אחד זה יקרה, אני עוד צעירה".

 

my music magazine - מוסיקה 24, חמישי 21.00

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
יובל שרף. חולמת לראיין את שלום חנוך ואריק איינשטיין
יובל שרף. חולמת לראיין את שלום חנוך ואריק איינשטיין
צילום: שמואל יערי
מומלצים