אוסטפלד אשת השנה באירופה בקידום ספורט הנשים
הוועד האולימפי הבינלאומי בחר במאמנת 'אנדה' רמת השרון בזכות תרומתה לקידום ספורט הנשים בישראל. אוסטפלד, שנבחרה מבין 68 מועמדות, הגיבה: "אני מאד נרגשת. ההערכה וההוקרה מכניסים בי עוד ועוד אנרגיות להמשיך לפעול לקידום ספורט הנשים"
אורנה אוסטפלד, מאמנת קבוצת הנשים של אנדה רמת השרון, הוסיפה היום (ג') תואר יוקרתי לארון הגביעים שלה. לאחר שאמש זכתה להניף את גביע המדינה עם רמת השרון, זכתה היום אוסטפלד בתואר נוסף, הפעם אישי. מתוך 68 מועמדות לתואר אשת השנה באירופה בקידום ספורט הנשים, נבחרה אוסטפלד במקום הראשון על ידי הוועד האולימפי הבינלאומי.
אוסטפלד, שהגיעה ללוזאן שבשווייץ רק כשעה וחצי לפני פתיחת ארועי הוועד האולימפי, ביקשה מראש לדחות את פתיחת הטקס עקב משחקה אמש של רמת השרון. מארגני הטקס, שקיבלו את בקשתה, הכינו לה הפתעה נוספת כאשר הכריזו על בחירתה לתואר "אשת השנה" באירופה לשנת 2004.
את הפרס - פסל ברונזה בדמות אשה הנושאת את חמש הטבעות האולימפיות - קיבלה אוסטפלד מידי נשיאת ועדת ספורט הנשים בוועד האולימפי, אניטה דה פרנס. יחד עימה העניק לאוסטפלד את הפרס מנכ"ל הוועד האולימפי הבינלאומי, יורג לה קוט. לאחר בחירתה אמרה אוסטפלד: "זה שבוע גדול בשבילי. בתוך פחות מ-24 שעות אני מגיעה לשני שיאים כל כך חשובים ויוקרתיים. הקצב מטורף וזה נהדר. אני מאד נרגשת. ההערכה וההוקרה מכניסים בי עוד ועוד אנרגיות להמשיך לפעול לקידום ספורט הנשים. כל כך סמלי שההישגים האלה מתרחשים ביום האשה הבינלאומי. זה ממש מדהים מבחינתי".
אוסטפלד, משחקניות העבר הגדולות במדינה, מחזיקה בשיא נקודות למשחק (108) שרשום גם כשיא בספר השיאים של גינס. בעונות האחרונות מאמנת אוסטפלד את רמת השרון, עמה רשמה הישגים רבים, כשהגדול שבהם היה
העלייה לגמר גביע רונקטי ב-99'. בין השנים 200 - 2003 זכתה רמת השרון בשלוש אליפויות רצופות. באליפות הראשונה זכתה רמת השרון בעונת 1998/99 - סה"כ 4 אליפויות. גביע המדינה בו זכתה הקבוצה אמש היה הרביעי בתולדות המועדון.
את דרכה כשחקנית כדורסל החלה אוסטפלד בהפועל ירושלים ומשם הגיעה עד לנבחרת ישראל. לפני 25 שנה היא הייתה ממייסדות אגודת הספורט של רמת השרון והייתה בורג מרכזי בהפיכתה לאימפריה בקנה מידה מקומי ולקבוצה מוכרת בזירה האירופית, שם החלה את דרכה בשנת 92'.
אוסטפלד גם נחשבת למי שהעלתה את המודעות הציבורית והתקשורתית לכדורסל הנשים בארץ, ונחשבת ללוחמת ידועה למען זכויות הנשים בישראל. בין שאר עיסוקיה, אוסטפלד היא גם חברת מועצת רמת השרון.
