שתף קטע נבחר

פיני גרשון חילק מצרכים לחג עם בנימין נתניהו

מאמן מכבי תל אביב הגיע לאימון רק לאחר שעזר לנזקקים בלוד בצוותא עם שר האוצר. דרק שארפ על פנאתינייקוס: "לאקוביץ' הוא המפתח שלהם"

מכבי תל אביב קיימה אמש (ב') את האימון שלה באצטדיון הדר יוסף, זאת לאחר שיד אליהו היה תפוס לכנס מיוחד של ש"ס. לאימון עצמו הגיע פיני גרשון, רק לאחר שסיים לחלק מצרכים לחג לנזקקים בלוד, בצוותא עם שר האוצר, בנימין נתניהו.

 

בתום האימון התייחס דרק שארפ למשחק חצי הגמר הצפוי מול פנאתינייקוס בפיינל-פור היורוליג בתחילת החודש הבא: "נצטרך לעצור את יאקה לאקוביץ', הוא רכז אמיתי מצוין ששולט במשחק שלהם. דייויד בלאט היה תמיד אומר שכדי לנצח קבוצה צריך לחתוך את הראש כדי שהגוף ימות. לאקוביץ' הוא המפתח שלהם".

 

באלופת אירופה בודקים את האפשרות לקיים משחק אימון נוסף בחו"ל, זאת בנוסף לשני המשחקים שיקיימו מול סנט פטרסבורג של דייויד בלאט, אך הנושא עדיין לא סגור.

 

דייויד בלאט התייחס גם הוא למשחק מול מכבי: "ברור שיהיה נחמד לפגוש את החברים. מעבר לזה מדובר הבכנה טובה גם לנו וגם למכבי". 

פורסם לראשונה 18.04.05, 21:23

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
גרשון. עזרה מחבר
גרשון. עזרה מחבר
צילום: צפריר אביוב
מומלצים