שתף קטע נבחר

אופניים: בת 13 סיימה שלישית במירוץ הדאונהיל בביריה

נגה כורם, הרוכבת שנה אחת בלבד, הגיעה שלישית בתחרות הרכיבה במורד ההר. אמיר כספי זכה במקצה לגברים

בתחרות הדאונהיל (רכיבה חופשית בירידה), שהתקיימה היום (ו') בהר ביריה נפלה הפתעה מרעישה במקצה הנשים: נגה כורם, רוכבת בת 13, הדהימה כשזכתה במקום השלישי. כורם, הרוכבת שנה אחת בלבד, סיימה את המסלול (950 מטרים בהפרש גבהים של 200 מ') בזמן של 2:22.32 דקות.

 

ראשונה במירוץ הנשים הגיעה ניל גורן, בזמן של 2:07.88 דקות. אלונה לאוב גלבוע, חלוצת הנשים בענף הדאונהיל בארץ, הגיעה למקום השני בזמן של 2:19.31 דקות.

 

במקצה הגברים זכה אמיר כספי, בזמן של 1:33.97 דק'. יריבו המושבע של כספי, נמרוד חמו, לא השתתף בתחרות מאחר וביום ראשון הקרוב יתחרה בגביע העולם בדאונהיל שבספרד, בקטגוריית הנוער. למקום השני הגיע שלומי לוי (1:35.49 דק') ולמקום השלישי הגיע דן דורון (1:37.37 דק'). במקצה הנוער זכה און בלומנזון, עם זמן של 1:41:16 דקות.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מירוץ אופניים
מירוץ אופניים
מומלצים