שתף קטע נבחר

"סוף הדרך": לימור ואריאל בחוץ

הזוג המסעיר של העונה, שידע עליות ומורדות לאורך התוכנית, נופה מהתחרות

לימור ואריאל, הזוג המסעיר של העונה הנוכחית של "סוף הדרך 2", נופה מהתוכנית בפרק ששודר הערב (א'). שלושת הזוגות שנותרו בינתיים הם ז'ניה ועובד, אמלי ורות ואוהד וישאל. בשבועות הקרובים ינופו זוגות נוספים עד לתוכנית הגמר, שתשודר ב-14 באוגוסט ("רשת").

 

לימור (31, נשואה מנהריה) ואריאל (25, רווק מרחובות) נתנו פייט הגון ואף הובילו בחלק מהפרק, אבל נכנעו לאחר מאבק קשה ב"ראש בראש" בבריכת המים העמוקים. אנחנו נזכור את השניים בזכות ביצת המריבות הגועשת, בה
 ניווטו את הספינה שלהם, כי לימור ואריאל הצטיינו בעיקר בהסערת הרוחות ושכלול הקומבינות לדרגת אמנות. לימור, מורה ומחנכת, מותגה כבר בשלב מתקדם כביצ'ית של הסדרה, וגרפה אהדה בהתאם.

 

מה הם אמרו האחד על השנייה? אריאל חושב ש"כמו שכולם ראו לימור קצת עקשנית ולפעמים לא כ"כ פירגנה לי". לימור מאמינה ש"לאריאל יש קצת נטייה להיות לא סבלני ובעיקר חוסר יכולת לשמוע את דעותיי ועמדותיי. (ושל נשים באופן כללי)". אריאל מעריך את לימור בגלל שהיא "ממוקדת במטרה, בעלת מוטיבציה גבוהה", ולימור מצדה מחזירה לאריאל ב"מיקוד, ריכוז ופיקוס אמיתי במשימות האקסטרים. אריאל עושה את המשימות האלו בקור רוח וללא כל פחד, שפשוט מעורר הערצה".

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
לימור ואריאל. הסוף
לימור ואריאל. הסוף
מומלצים