שתף קטע נבחר

בת שנה מתל-שבע טבעה בגיגית ומתה

התינוקת הושארה לבד בבית עם שני אחיה הגדולים, ושיחקה בגיגית מים. היא טבעה למוות, ומותה נקבע בבית החולים סורוקה. במשטרה בודקים חשד לרשלנות

התינוקת בת שנה וחצי טבעה היום (שבת) בזמן ששיחקה בגיגית מים בביתה בתל-שבע. המשטרה חוקרת בחשד לרשלנות.

 

התינוקת שיחקה היום בביתה בגיגית מלאה במים, כששני אחיה בני ה-13 וה-14 שמרו עליה. השלושה היו בבית לבדם. כשגילו את אחותם הקטנה ללא נשימה הם הביאו אותה למרפאה, משם נלקחה לבית החולים סורוקה בבאר שבע - שם נקבע מותה.

 

הילדים מצאו את התינוקת ללא רוח חיים בגיגית, עטפו אותה והובילו אותה לרופא בתל שבע, לשם הגיעה גם הדוד של התינוקת, מוחמאד אל-אעסם,

יו"ר ועד העובדים במועצת תל שבע. "הילדים הגיעו אליי מבוהלים, הובלנו אותם למרפאה ומשם לסורוקה. הורי התינוקת התארחו בבית אחר באותו הזמן, וכל מה שסיפרנו להם היה שהילדה נפגעה קשה. רק כאשר הם הגיעו לבית החולים, הם הבינו שהילדה מתה".

 

עוד הערב תתקיים לווית הפעוטה בתל שבע. ממועצת תל שבע נמסר כי טביעות ילדים באמבטיה אינה תופעה נדירה, וכי יש צורך בטיפול על מנת למנוע מקרים נוספים כאלה.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
(אילוסטרציה)
(אילוסטרציה)
מומלצים