שתף קטע נבחר

קורטינה (Cortina d'Ampezzo)

החיים בקונטינה מתנהלים סביב קניות, סעודות וחגיגות - לכן המדרונות באזור בדרך כלל פנויים. לא מומלץ לנופשים בעלי תקציב מוגבל או לגולשים המחפשים חברים לסקי אתגרי

אוהבים לגלוש מהבוקר עד הערב? מחפשים מקום בו תוכלו לקרוע את המדרונות בלי הפסקה? קורטינה היא לא ממש המקום בשבילכם. נכון, יש במקום מספר גבוה של מסלולים בינוניים מתוחזקים היטב, ואפילו מעליות טובות בחלק מהמקומות. אבל קורטינה היא אתר לעצלנים: ארוחות צהריים ארוכות על מרפסות שמש ונוף ציורי מדהים מכל מקום שתסתכלו.

 

קורטינה היא אתר איטלקי מקורי, מוצף שמש ומוקף במצוקים הורודים של הדולומיטים. החיים בעיר העתיקה הזו נעים סביב רחוב קורסו-איטליה, שעמוס בבוטיקים, ובו מתחילות מידי יום החגיגות שלאחר הסקי במצעד מאולתר של הולכי רגל איטלקים מתיפייפים, לבושים בפאר וכמובן עם הפלאפון ביד. להרבה מבקרים, הקניות והמסעדות פשוט לא משאירים זמן לסקי, לכן המדרונות של קורטינה- מהגבעות הנמוכות שבאזור Scorepes ועד למדרונות הארוכים והמאתגרים של Tofana- הם בד"כ לא ממש צפופים. אם אתם מחפשים עוד תענוגות שלג, תוכלו לנסות מזחלות כלבים, סקי בעזרת סוס (skijoring), ראפטינג שלג או parapenting (צורה מסוימת של גלישת רוח).

 

בקיצור: לחופשה נעימה הכוללת טיולים, קניות וגם קצת סקי- זה המקום.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
לאתר "מגלים" לחצו על התמונה
לאתר "מגלים" לחצו על התמונה
קורטינה. בלב הרי הדולומיטים
קורטינה. בלב הרי הדולומיטים
מומלצים