כשנינט תפגוש את קלי
גיא פינס: נינט טייב תטוס לארה"ב להיפגש עם קלי קלארקסון. על הפרק: ביצוע דואט
מפגש פסגה: נינט טייב תטוס לארה"ב להיפגש עם הזמרת קלי קלארקסון. השתיים יבדקו אופציה להקלטת דואט. כך דווח אמש בתוכנית "ערב טוב עם גיא פינס".
הקשר הטרי מתבקש למדי. כמו טייב, גם קלארקסון זכתה לתהילה בעקבות ניצחונה בתוכנית ריאליטי. קלארקסון זכתה בעונה הראשונה של התוכנית "אמריקן איידול" וכעת, שנתיים לאחר הזכייה, היא הפכה לזמרת מצליחה להפליא והוציאה שני אלבומים ("Brakeaway” ו-"Thankful").
קלארקסון (23) היא ילידת טקסס והתחנכה על מוזיקה קלאסית, כשסיימה את בית ספר התיכון, היא החלה במאמצים להצליח ועברה ללוס אנג'לס. במשך שנה היא שלחה הקלטות שלה לחברות תקליטים שונות, אך ללא הצלחה. חברה טובה שכנעה אותה לגשת לאודישן ל"אמריקן איידול" - ומשם הכל ידוע. נינט (22) לעומתה עדיין לא הוציאה את אלבום הבכורה שלה. בימים אלה היא עובדת עליו יחד עם אביב גפן.
מומלצים